Facebook Pixel Δεν έκανε στον Άρη και κάνει για τη Σάλκε;
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-31 19:13:00

Δεν έκανε στον Άρη και κάνει για τη Σάλκε;

Δεν έκανε στον Άρη και κάνει για τη Σάλκε;

Ολόκληρος Φέλιξ Μάγκατ αναγνωρίζει το ταλέντο του Άγγελου Χαριστέα και εισηγήθηκε την απόκτηση του για το επόμενο εξάμηνο για χάρη της Σάλκε, την ίδια ώρα που στον Άρη ψάχνουν γκολτζή και δεν βρίσκουν.

Στη Θεσσαλονίκη για μια ακόμα φορά... κοιμήθηκαν τον ύπνο τον βαθύ και δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με την περίπτωση του ήρωα του 2004.

Τους χάλαγε ένας φορ με τις παραστάσεις και την αξία του Άγγελου; Αν κρίνουμε από τα «φαντάσματα» που έχουν στην επίθεση τους οι κίτρινοι, όπως οι Κόκε και Τσέζαρεκ, ο πρώην διεθνής θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύ αξιόπιστη λύση.

Εξάλλου, ελεύθερο παίκτη και μάλιστα Έλληνα, σε θέση που πραγματικά πονάς, η λογική λέει ότι δεν τον αφήνεις να χαθεί. Πόσο δε όταν σε παρακαλάει για αρκετές εβδομάδες να τον πάρεις στην ομάδα σου και είναι δικό σου παιδί.

Όσοι ξέρουν το στόρι των τελευταίων εβδομάδων με τον Άγγελο Χαριστέα και το πόσο πιεστικός είχε γίνει στη διοίκηση του Άρη για να τον υπογράψουν, απλά τραβάνε τα μαλλιά τους με τις κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags