Facebook Pixel Κόντης για Χαβίτο, Μιχαλήτσο
| 2011-01-31 19:24:00

Κόντης για Χαβίτο, Μιχαλήτσο

Κόντης για Χαβίτο, Μιχαλήτσο

Για την αποχώρηση του Χαβίτο αλλά και το μέλλον του Γιάννη Μιχαλήτσου μίλησε στον «Aris FM» ο Γιάννης Κόντης.

Οσον αφορά στον Ισπανό μεσοεπιθετικό τόνισε ότι «ο Άρης βγήκε ωφελημένος», ενώ για τον Μιχαλήτσο άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Από την πρώτη στιγμή, ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε τη θέλησή του να μην ανανεώσει στον Άρη όπως και την επιθυμία του να φύγει από τώρα. Η συμφωνία με την ομάδα (Ολυμπιακός) από την Ελλάδα ήταν δεδομένη, με βάση και αυτά που μας είχε πει ο ίδιος, όμως ήρθε η πρόταση από τη Λα Κορούνια και υπήρξε τελικά η μεταγραφή του εκεί, από την οποία το σωματείο έχει ένα όφελος της τάξης των 370.000 ευρώ, καθώς στα 150.000 ευρώ που δίνει ο ισπανικός σύλλογος στην ομάδα μας».

Για τις ενέργειες που έκαναν οι «κίτρινοι» για την παραμονή του είπε: «Το βέβαιο είναι ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έκανε συνεχείς προσπάθειες για να έχει όφελος από τη φυγή του Χαβίτο, κάτι που τελικά και έγινε. Το όφελος είναι οικονομικό, αλλά η προσπάθεια είχε να κάνει και με το να μην πάει σε ανταγωνίστρια ομάδα. Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν έχει υπογράψει σε δύο ομάδες, είναι κάτι που θα αντιμετωπίσει ο ίδιος εάν κάτι τέτοιο ισχύει.

Αναφορικά με το θέμα προπονητή, ο Γιάννης Κόντης είπε: «Το λιγότερο που θα κάνει η ΠΑΕ Άρης, είναι να πάρει μια απόφαση μόνο “για να την πάρει”. Η ομάδα έχει προπονητή και αυτός είναι ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Δεν υπάρχει η έννοια του “υπηρεσιακού”, είτε κάποιος καθίσει στον πάγκο μιας ομάδας για ένα ματς, είτε για δέκα χρόνια. Είναι ο προπονητής της και για να αποδώσει ένας προπονητής, πρέπει να δουλέψει σε βάθος χρόνου».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags