Facebook Pixel ''Δεύτερη φορά το ίδιο λάθος!''
| 2011-12-11 19:00:00

''Δεύτερη φορά το ίδιο λάθος!''

''Δεύτερη φορά το ίδιο λάθος!''

Πικρή χαρακτήρισε την ήττα του Άρη από τον Αστέρα ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος τόνισε ότι έγιναν λάθη και έλειψε από τους παίκτες του η αυτοπεποίθηση.

"Ήθελα να αποφύγω αυτό που έγινε στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Θέλαμε μετά τη νίκη μας να συνεχίσουμε με νικηφόρο αποτέλεσμα. Ηττηθήκαμε και είναι πικρό για μας να κάνουμε για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος. Το ταξίδι της επιστροφής θα είναι πολύ μακρύ για μένα θα έχω πολλά πράγματα να πω. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη λύση σ’ αυτή την κατάσταση" σημείωσε αρχικά για να συμπληρώσει: "Γνωρίζαμε ποια ήταν τα δυνατά σημεία του Αστέρα και αισθανόμαστε μία πίκρα από το πώς δεχθήκαμε το γκολ. Μας έλλειψε η αυτοπεποίθηση. Όταν το παιχνίδι είναι στο 0-0 και μας δίνονται δύο ευκαιρίες να σκοράρουμε δεν το κάναμε.
Θέλαμε να κάνουμε αλλαγές αλλά ο τραυματισμός του Σανκαρέ δεν μας το επέτρεψε. Την εβδομάδα που ακολουθεί πρέπει να κάνουμε πολλές σκέψεις για τη συνέχεια. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμασταν ευτυχισμένοι αλλά τώρα πρέπει να προσγειωθούμε.

Ήταν φανερό ότι ο Αστέρας θα το πάλευε το παιχνίδι και θα είναι δυνατός αντίπαλος όπως ήταν με τον Παναθηναϊκό ή με τον Ολυμπιακό απλά στην οργάνωση του παιχνιδιού δεν γίνεται να δεχόμαστε το γκολ και να χάνουμε την ηρεμία μας. Κάναμε πολλές λάθος πάσες. Βλέπουμε πολλά πράγματα στην προπόνηση όλη την εβδομάδα αλλά δεν ήταν εύκολο να τα μεταφέρουμε στο παιχνίδι μας. Δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Είναι δύσκολο σε μικρό χρονικό διάστημα να μεταφέρουμε κάποια στοιχεία".

Για την έδρα του Αστέρα: "Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αστέρας είναι δυνατός στην έδρα του και από μόνο του αυτό λέει πολλά. Παίζει κάποιο ρόλο και αυτό αλλά όχι τον κύριο. Είδαμε τον τρόπο που αγωνίζεται ο Αστέρας αλλά δεν μπορέσαμε να τον περιορίσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags