Facebook Pixel Ενωσίτικη ψυχή στην Αυστρία!
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-15 03:05:00

Ενωσίτικη ψυχή στην Αυστρία!

Ενωσίτικη ψυχή στην Αυστρία!

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ μετά τη νίκη της κόντρα στην Στουρμ Γκρατς.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Αν δεν δεχόταν και το γκολ θα ήταν άψογος. Ωστόσο, δεν φέρει ευθύνη, αφού την τελευταία στιγμή ο Μανωλάς με το γόνατο της άλλαξε πορεία και την έστειλε στα δίχτυα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο 32’ απέκρουσε σουτ του Μπόντουλ, ενώ εντυπωσιακή ήταν η επέμβασή του στο 91ο λεπτό.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Πέτυχε το πρώτο τέρμα της ΑΕΚ θυμίζοντας επιθετικό μεγάλης κλάσης. Ο τρόπος με τον οποίο κατεβάζει τη μπάλα και σουτάρει με το αριστερό σε κάνει να νομίζεις πως δεν είναι αμυντικός. Από κει και πέρα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

ΜΠΟΥΓΑΪΔΗΣ: Έδεσε με τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Ήταν το δεύτερό του ευρωπαϊκό παιχνίδι και τα πήγε περίφημα. Δεν δίστασε να βάζει τα πόδια του στη… φωτιά, ενώ ελάχιστες ήταν οι φορές που έχασε μονομαχία. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε σκοράρει αν ήταν πιο προσεκτικός σε κάποιες φάσεις.

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Τα πήγε καλά ως αριστερός μπακ. Κράτησε μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς, περνώντας ένα εύκολο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος έδωσε τη θέση του στον Καράμπελα, αφού κουράστηκε.

ΚΟΝΤΟΕΣ: Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Παίρνει ευκαιρίες και εμπειρίες. Ο Κοντοές δυσκολεύτηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τα πήγε καλά. Αν και με μπαταρισμένο κεφάλι δεν σταμάτησε τον αγώνα και συνέχισε προκειμένου να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

ΚΑΛΑ: Από δικό του λάθος ξεκίνησε το γκολ της Στουρμ Γκρατς. Παρόλα αυτά, ήταν σε εξαιρετική βραδιά. Είτε ως χαφ είτε ως στόπερ, ο Κάλα δείχνει ότι είναι λίρα εκατό για την ΑΕΚ. Η μεταγραφή πιστώνεται στον Μανόλο Χιμένεθ και πρέπει να το αναγνωρίσουμε.

ΜΑΚΟΣ: Ξυρισμένος και ανανεωμένος; Δεν θα το λέγαμε. Ο Μάκος δεν διανύει καλή χρονιά φέτος και ελπίζουμε να συνέλθει γρήγορα. Μέτριος σε κάποια σημεία του αγώνα, ενώ πολύ κακός σε άλλα. Ευτυχώς που ήταν ο Κάλα και τον… κάλυπτε.

ΜΠΕΡΝΣ: Είναι αλήθεια πως ο Αυστραλός μας έχει μπερδέψει. Μία δείχνει καλός και μία κινείται σε μέτρια επίπεδα. Στην Αυστρία έτρεξε αρκετά και πήρε πολλές προσπάθειες από την μεριά του. Πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ με ωραίο κατέβασμα με το στήθος, ενώ ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αμυντικούς της Στουρμ. Όταν κουράστηκε, ο Κωστένογλου πέρασε στη θέση του τον Μπέλεκ.

ΓΚΕΡΕΙΡΟ: Πολύ καλή εμφάνιση του Γκερέιρο. Αν και με τις δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του μας έχει μπερδέψει για το αν θέλει να μείνει ή να φύγει από την Ένωση, ο Βραζιλιανος με πολωνικό διαβατήριο αξίζει να έχει θέση στην ενδεκάδα, αφού είναι από τους λίγους παίκτες που θα σου περάσουν κάθετη πάσα και θα κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους για να δώσουν ανάσες στην υπόλοιπη ομάδα.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Πλησιάζει στα 19 και έχει ξεχωρίσει από τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ. Ο Νίκος Κωστένογλου το αναγνωρίζει και δεν χάνει στιγμή να του δώσει ευκαιρίες. Πήρε ακόμη μία κόντρα στην Στουρμ και την αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο. Πέτυχε γκολ και έδειξε πως εκτός από τις θέσεις της μεσαίας γραμμής που τα πάει αρκετά καλά, βρίσκει και δίχτυα.

ΣΙΑΛΜΑΣ: Φάνηκε κουρασμένος από τους προηγούμενους αγώνες. Αγωνίστηκε και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί από μόνος του να σηκώσει αυτό το βάρος. Έτρεξε αρκετά και έδωσε αρκετές μονομαχίες.

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags