Facebook Pixel «Μου ανοίγει την όρεξη ο Φερέιρα»!
| 2011-02-01 17:35:00

«Μου ανοίγει την όρεξη ο Φερέιρα»!

«Μου ανοίγει την όρεξη ο Φερέιρα»!

Την εκδίκηση του από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν τον χρησιμοποιούσε στη Μάλαγα, θέλει να πάρει ο Ναμπίλ Μπάχα, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του!

«Όταν τον είχα προπονητή, είχα την ατυχία να μην παίζω», ενώ όταν ερωτήθηκε αν αυτό του δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να παίξει την Τετάρτη: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να πετύχεις γκολ απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, να σκοράρεις σε ντέρμπι, αλλά η παρουσία του Φερέιρα μου αυξάνει την όρεξη»!

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ: «Είναι πολύ καλές. Μου αρέσουν οι εγκαταστάσεις, ήξερα από πριν και τον προπονητή. Γενικά, όλα είναι πολύ καλά».

Για το ρόλο του Χιμένεθ στη μεταγραφή του: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Χιμένεθ. Αυτός μου τηλεφώνησε, αυτός μου εξήγησε τι γίνεται και αυτός με έπεισε να έρθω».

Για το πώς αισθάνεται που ο κόσμος περιμένει πολλά γκολ από αυτόν: «Πάντα περιμένουν από τους επιθετικούς να πετύχουν γκολ. Θα δουλέψω πολύ μέσα στο γήπεδο και μακάρι να πετύχω πολλά τέρματα».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει μαζί με τον Ματέος: «Είμαστε έτοιμοι. Αν αποφασίσει ο προπονητής, είμαστε έτοιμοι».

Για τις πληροφορίες που του έδωσε ο Εντίνιο: «Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Μου είπε πόσο πολύ υποστηρίζουν οι φίλαθλοι την ομάδα».

Για το αν αισθάνεται περίεργα που αποκτήθηκε ως δανεικός: «Δεν είμαι δανεικός. Και από την στιγμή που είμαι παίκτης της ΑΕΚ, θα υπερασπιστώ τα χρώματα της μέχρι θανάτου, προκειμένου να είναι πρώτη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags