Facebook Pixel Τι συμβαίνει με τον Μαλεζά;
| 2011-02-01 20:03:00

Τι συμβαίνει με τον Μαλεζά;

Τι συμβαίνει με τον Μαλεζά;

Ο βασικός και αναντικατάστατος - μέχρι τον τραυματισμό του - σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ θα μείνει στον πάγκο στο «ματς της χρονιάς» με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε πως ο 26χρονος αμυντικός μέχρι να τραυματιστεί – κατά σύμπτωση στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στις 21/11 - φέτος είχε προλάβει να παίξει 14 παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, χωρίς να χάσει ούτε λεπτό!

Για να μη ξεχάσουμε πως πέρσι έπαιξε σε 26 ματς του «Δικεφάλου» στη Σούπερ Λίγκα, ενώ πήγε και στο Μουντιάλ της Ν.Αφρικής με την Εθνική!

Παρόλα αυτά ο Χάβος, με δεδομένη την απουσία του Κοντρέρας, προτιμά να βάλει στο πλάι του φορμαρισμένου Τσιρίλο τον Σαβίνι που αποκτήθηκε ως αριστερός μπακ, παρά τον Μαλεζά.

Πριν από λίγες μέρες, η ΑΕΚ έδινε 200.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ συν τον Λεονάρντο, αλλά στον «Δικέφαλο» δεν… τσίμπησαν, απέρριψαν την πρόταση και τον Βραζιλιάνο, ζήτησαν 350.000 ευρώ και η μεταγραφή δεν έγινε. Παράλληλα, ο παίκτης (σ.σ. αξίζει να σημειωθεί πως έχει νέο μάνατζερ) δεν έδειξε και κάποιον ιδιαίτερο ενθουσιασμό, παρόλο που μετά τον τραυματισμό του έχει χάσει τη θέση βασικού.

Το σίγουρο είναι πως κάτι τρέχει με τον Μαλεζά. Είτε ο Χάβος τον θεωρεί όντως ανέτοιμο για ένα τέτοιο κρίσιμο ματς, είτε δεν τον υπολογίζει. Αν συμβαίνει το δεύτερο, τότε μάλλον κάτι τρέχει και πιθανότατα αυτό δεν έχει σχέση με τη δεδομένη αξία του διεθνή αμυντικού…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags