Facebook Pixel Εκτός Ευρώπης ο Ρουίζ. Μήπως τρέχει κάτι;
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-01 22:31:00

Εκτός Ευρώπης ο Ρουίζ. Μήπως τρέχει κάτι;

Εκτός Ευρώπης ο Ρουίζ. Μήπως τρέχει κάτι;

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος άφησε εκτός λίστας για τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Σίτι τον Κάρλος Ρουίζ, απόφαση που προκαλεί ερωτηματικά…

Ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα επέστρεψε στην ομάδα πριν από λίγες μέρες, αφότου ξεμπέρδεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και αποκλείστηκε από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ «λόγω ανετοιμότητας», όπως είπαν, ενώ τώρα έμεινε κι εκτός λίστας… Yπενθυμίζουμε οτι ο Ρουίζ χάρισε στον Άρη την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ χάρη στα δύο γκολ κόντρα στην Αούστρια Βιέννης.

Μαζί του έμειναν εκτός και οι Πορτίγια, Περέιρα, ενώ συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Καστίγο, Μομπαντίγια και Σακάτα. Η ομάδα είχε το δικαίωμα να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που είχε δηλώσει για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η λίστα:

Σάκης Πρίττας, Θέμης Κουλουχέρης, Σέρχιο Κόκε, Νταισούκε Σακάτα, Μιχάλης Σηφάκης, Ραούλ Μπομπαντίγια, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκος Λαζαρίδης, Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστας Μενδρινός, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκοςς Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστας Καζναφέρης, Νέρι Καστίγιο, Χρήστος Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags