Facebook Pixel «Το ξέρουν και τα παιδιά. Εμείς πρώτοι, η Ρεάλ δεύτερη…»
| 2011-02-01 23:11:00

«Το ξέρουν και τα παιδιά. Εμείς πρώτοι, η Ρεάλ δεύτερη…»

«Το ξέρουν και τα παιδιά. Εμείς πρώτοι, η Ρεάλ δεύτερη…»

Ερειστικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μάλλον φαίνεται πως παίζει με τα… όπλα του Μουρίνιο. 

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε συνέντευξή του, τόνισε ότι η γενιά του γνωρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα κάτω από την Μπαρτσελόνα. «Οι επτά βαθμοί είναι σίγουρα καλύτεροι από τους τέσσερις. Αυτό που ξέρω βέβαια είναι ότι πριν από δύο χρόνια είχαμε 12 βαθμούς διαφορά και επικρατήσαμε με 6-2 για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν μας ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή το πρωτάθλημα, αλλά το κύπελλο και ο αγώνας με την Αλμερία. Δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε το μέλλον», είπε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός.

Αν βρισκόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε τι θα έκανε. «Αρχικά θα προσπαθούσα να αποδείξω στους ποδοσφαιριστές μου ότι έχουν ακόμα ελπίδες. Θα ανέλυα τα λάθη στην ήττα με την Οσασούνα. Στην αναμέτρησή μας με την Ρεάλ και την νίκη με 5-0, ήταν απλά τρεις βαθμοί. Τίποτα παραπάνω».

Και κατέληξε: «Αυτό που έχει μάθει η σημερινή γενιά είναι ότιη Μπαρτσελόνα είναι πάντα η πρώτη και η Ρεάλ Μαδρίτης, έρχεται πάντα δεύτερη. Αυτό θέλω να συνεχιστεί για πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags