Facebook Pixel «Κωλοτούμπας» ο Μιραλάς!
| 2011-02-02 00:23:00

«Κωλοτούμπας» ο Μιραλάς!

«Κωλοτούμπας» ο Μιραλάς!

«Είμαι Ολυμπιακάρας, δεν πάω στον ΠΑΟ», «Πιέζω τον μάνατζέρ μου», «Μακάρι να τα βρουν και να συνεχίσω στον Πειραιά» και άλλα τέτοια έλεγε ο Μιραλάς όταν ήταν στα χάι του.

Το λόγο του, όμως, φαίνεται πως δεν τον κρατάει, αν λάβουμε υπ' όψη μας την κωλοτούμπα που έκανε όταν του ανακοινώθηκε από τον μάνατζέρ του ότι ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του με 2,5 εκ. ευρώ από τη Σεντ Ετιέν (ήδη η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε και τη συμφωνία παραχώρησής του στον Ολυμπιακό).

Ο Βέλγος είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους ερυθρόλευκους να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1,1 - 1,2 - 1,3 εκ. ευρώ αντίστοιχα για κάθε χρόνο. Αυτή η συμφωνία είχε γίνει όταν ήρθε στην Ελλάδα και επικυρώθηκε όταν είχε αρχίσει να σκοράρει.

Αφού κάποιοι τον ανέβασαν στα... ουράνια και τον είχαν κάθε μέρα πρωτοσέλιδο, το παιδί την «άκουσε» στερεοφωνικά και είπε να ζητήσει κανά φραγκάκι παραπάνω. Ζήτησε λοιπόν τριετές συμβόλαιο με καθαρές απολαβές 1.5 εκ. ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους επίτευξης στόχων και τερμάτων.

Από τον Ολυμπιακό του είπαν να το ξεχάσει και ειδικά μετά τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις του, του διεμήνυσαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσουν αυτά τα λεφτά. Ο Βέλγος «τσινάει» και το θέμα έχει αρχίσει να βρομάει πάρα πολύ. Κάποιοι λένε ότι καμία πλευρά δεν θα κάνει πίσω και ειδικά αυτή του Ολυμπιακού, που διαπίστωσε ότι ναι μεν είναι καλός επιθετικός, αλλά παίζει ανάλογα με τα φεγγάρια του.

Γι΄ αυτό, προς το παρόν και παρά τη συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν, ισχύουν οι όροι της καλοκαιρινής συμφωνίας των δύο πλευρών. Η αναπροσαρμογή θα γίνει όταν …ξανασυμφωνήσουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags