Facebook Pixel Και οι επτά είναι εξαιρετικοί!
| 2011-12-20 23:19:00

Και οι επτά είναι εξαιρετικοί!

Και οι επτά είναι εξαιρετικοί!

Ο Ολυμπιακός αναζητά την ιδανική περίπτωση στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, η ενίσχυση είναι σίγουρη εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Διαβάστε τη λίστα με ονόματα από Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία που ταιριάζουν στους Πειραιώτες!
 

Αντρέι Αρσάβιν: Ο Ρώσος θεωρείται πλέον ξένο σώμα για την Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του, αφού δεν παίρνει τις βοήθειες που θέλει όταν τον περνά αλλαγή. Η πορεία του στους «κανονιέρηδες» είναι πτωτική και μπορεί το 2009 να κόστιζε 22εκατ. ευρώ, ωστόσο η τιμή του τώρα έχει πέσει σε μονοψήφιο. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι, και η Άρσεναλ θέλει να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο. Το όνομά του είχε... ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ωστόσο η Ζενίτ είναι αυτή που ως τώρα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον! Σε 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις 2 γκολ, δείχνοντας πως δεν του... πάει η Αγγλία!

Τόμας Ροζίτσκι: Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Τσέχο και ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων. Ο Ροζίτσκι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αλσατού, ο 31χρονος θέλει ένα φιλόδοξο κλαμπ, ενώ η τιμή του δεν ξεπερνά πλέον τα 3εκατ. Ευρώ! Ο Τσέχος μπορεί να έχει στην καριέρα του πολλούς τραυματισμούς, ωστόσο η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη και χάρη στις ηγετικές του ικανότητες η Τσεχία είναι στο EURO 2012! Το συμβόλαιό του λήγει το 2012, όμως οι «κανονιέρηδες» θέλουν να τον δώσουν από τώρα με την Βόλφσμπουργκ να έχει δείξει ενδιαφέρον.

Μίραλεμ Σουλεϊμάνι:Αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή του Άγιαξ, ο οποίος δαπάνησε 17εκατ. ευρώ για να τον τον αποκτήσει, ωστόσο ο Σέρβος ποτέ δεν έβγαλε τα λεφτά του. Μάλιστα, στο τελευταίο ματς με τη Ντε Χάαγκ μπορεί ο Σουλεϊμάνι να σκόραρε, ωστόσο οι αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους ήταν έντονες, ενώ ο Ντε Μπουρ δεν τον στήριξε! Ο Σουλεϊμάνι παίζει από τα δεξιά, αλλά είναι σε θέση να αγωνιστεί με μεγάλη ευχέρεια τόσο στο κέντρο της επίθεσης όσο και στα αριστερά. Στα 23 του πλέον, με την τιμή του να έχει πέσει στα 5 εκατ ευρώ και φυσικά ο Άγιαξ να... παρακαλά να τον πουλήσει πριν το 2013 που λήγει το συμβόλαιό του. Το όνομά του Σέρβου έχει παίξει αρκετές φορές στην ερυθρόλευκη λίστα.

Άνταμ Μάχερ: Ο Ολυμπιακός έχει παρακολουθήσει από κοντά τον παίκτη της Άλκμααρ, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της Ευρώπης. Τσέλσι, Μαν. Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Λυών τον έχουν δει, ωστόσο η ΑΖ θα τον δώσει στην πρώτη ομάδα με... ρευστό! Ο 18χρονος είναι ιδανικός αντι-Ιμπαγάσα, θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, με την τιμή του όμως να... ανεβαίνει διαρκώς και ήδη να έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος σε 26 συμμετοχές σε Ολλανδία και Γιουρόπα έχει σκοράρει 8 φορές, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2015!

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags