Facebook Pixel Δουλειές με Φούντα στην Καλαμάτα η ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-21 20:10:00

Δουλειές με Φούντα στην Καλαμάτα η ΑΕΚ!

Δουλειές με Φούντα στην Καλαμάτα η ΑΕΚ!

Όχι, δεν θα κάνει κάτι παράνομο η ΑΕΚ στην Καλαμάτα. Αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας θα δώσει. Απλά ο Κωστένογλου μάλλον θα χρησιμοποιήσει τον Φούντα, το όνομά του οποίου δημιουργεί διάφορους συνειρμούς. Πάντως το γνωστό... τα φυτά στην Καλαμάτα είναι ωραία, θα το ακούσει άλλος ποδοσφαιριστής!

Αρκετές εκπλήξεις ετοιμάζει ο Νίκος Κωστένογλου στον αγώνα της ΑΕΚ στην Καλαμάτα για τη φάση των “32” του Κυπέλλου Ελλάδας! Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του 10 βασικούς παίκτες, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσει και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όπως ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος δεν έχει ντεμπουτάρει ακόμα με τη φανέλα της ομάδας κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο, καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ τον χρησιμοποίησε ως παρτενέρ του Ρίκκα στα χαφ, σε δοκιμές που έκανε στην 11άδα της Ένωσης.

Τερματοφύλακας ήταν ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Αργυρίου, αριστερό ο Καράμπελας και στόπερ ο Μανωλάς με τον Κάλα. Όσον αφορά τις πτέρυγες ο Μπέλεκ μπήκε (κλασσικά) δεξιά, αριστερά ο Κάρλος και ο Σιαλμάς στην επίθεση έχοντας από πίσω του τον Γκερέιρο.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ο Κωστέ έκανε και δυο αλλαγές, βάζοντας τον Μπερνς αντί του Κάρλος και τον Γεωργέα στη θέση του Φούντα. Ο “Φούλης” μάλιστα ως Καλαματιανός αναμένεται να αποθεωθεί από τους ντόπιους φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι αναμένεται να του φωνάξουν το γνωστό σύνθημα, «Γεωργέα, Γεωργέα,τα φυτά στην Καλαμάτα είναι ωραία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags