Facebook Pixel Πρόκριση χωρίς να ιδρώσει
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-21 20:49:00

Πρόκριση χωρίς να ιδρώσει

Πρόκριση χωρίς να ιδρώσει

O Ολυμπιακός πέρασε χωρίς να φορτσάρει από την Κατερίνη και πλέον περιμένει τον αντίπαλό του στη φάση των «16» του Κυπέλλου. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σήφης Δασκαλάκης: Ντεμπούτο για τον Δασκαλάκη, ωστόσο η εικόνα του δεν ήταν η ιδανική. Είχε άγχος και μπορεί να μην ευθύνεται στη φάση του γκολ, ωστόσο είχε πολύ κακές εξόδους και σε μια από αυτές την εστία του... έσωσε ο Γέστε.

Φρανσουά Μοντέστο: Ο Γάλλος άρχισε το ματς ως δεξί μπακ, είχε όρεξη και διάθεση στο πρώτο τέταρτο και από τη σέντρα του ο Αμπντούν έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει. Έπεσε η απόδοσή του στη συνέχεια και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησε. Στην επανάληψη ανέβηκε στα χαφ, όπου είχε καλύτερη παρουσία.

Aβραάμ Παπαδόπουλος: Δεν ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος ο αμυντικός του Θρύλου, ο οποίος φέρει ευθύνη όπως όλη η άμυνα στη φάση του γκολ. Σε γενικές γραμμές ήταν θετικός κερδίζοντας αρκετές μάχες.

Τάσος Παπάζογλου: Σε τρίτο φετινό ματς βασικός ο Παπάζογλου, ο οποίος προσπάθησε αρκετά, ωστόσο είχε και αυτός κενά. Είχε σωστές τοποθετήσεις, κέρδισε μάχες και σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία.

Ιβάν Μαρκάνο: Από τους άτυχους της αναμέτρησης, αφού ο άσχημος αγωνιστικός χώρος είχε ως συνέπεια την αποχώρησή του στο 37' με κάκωση. Είχε τραυματιστεί από νωρίς, ωστόσο δεν κατάφερε να βγάλει το ημίχρονο και μετά το γκολ αντικαταστάθηκε από τον Ποτουρίδη.

Διαβάστε την υπόλοιπη κριτική στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags