Facebook Pixel «Δεν υπήρχε καν φάουλ!»
| 2011-12-21 21:28:00

«Δεν υπήρχε καν φάουλ!»

«Δεν υπήρχε καν φάουλ!»

Αδικήθηκε ο Πιερικός στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι την επίμαχη φάση του πέναλτι του Μόνχε δεν υπήρχε καν φάουλ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αναφερόμενος σ και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αδικείται ο Πιερικός. Μίλησε ωστόσο με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό.

Αρχικά ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και στον προπονητή για τη νίκη τους, γιατί πάντα μετράει το αποτέλεσμα. Είτε παίζεις με μία ομάδα που είναι η χειρότερη, είτε με τον Ολυμπιακό που πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Αυτό που με ικανοποίησε είναι οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού. Δηλαδή είτε παίζεις σε καλό γήπεδο, είτε σε άσχημο μπαίνεις μέσα για να παίξεις.

Είδαμε ότι όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν αθλητικά και καθαρά. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα να ξέρουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Περνάει πολλές κάθετες πάσες και αυτό συνέβη στο τρίτο γκολ. Έχουν αυτές τις κινήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού και ξέραμε από το πουθενά ότι μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Προσπαθήσαμε και εμείς όσο μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να παίζαμε πιο καταστροφικά και να μην μπορούσε ο Ολυμπιακός να παίξει. Όμως όταν παίζεις με αυτές τις ομάδες, πρέπει να παίζεις ποδόσφαιρο. Στις δέκα φορές όταν κάθεσαι πίσω, στις εννιά θα χάσεις. Έχω αντιμετωπίσει και άλλες φορές τον Ολυμπιακό και τον έχω κερδίσει μία φορά.

Αυτός ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τα παιχνίδια που τον έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλη ποιότητα έχει ο σημερινός Ολυμπιακός. Δεν μ' αρέσει να λέω όταν χάνω ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Είμαι ευχαριστημένος πάντως από την προσπάθεια» .

Μετά δήλωσε για:

Το πέναλτι: Δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε στο πέναλτι. Το είδε ο διαιτητής, το έδωσε. Και άλλες φορές έχει αδικηθεί η ομάδα μας. Λέμε όλοι ότι είναι έξω, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λένε ότι ήταν μέσα στην περιοχή. Για μένα γενικότερα δεν υπήρχε φάουλ.

Τον τωρινό Ολυμπιακό και την σύγκρισή του με αυτόν που είχε αντιμετωπίσει: Στο ποδόσφαιρο που παίζει. Παίζει δηλαδή γρήγορο ποδόσφαιρο. Σε πρεσάρει ψηλά. Εμείς δεν δώσαμε τη δυνατότητα να πιέσει ψηλά. Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να κλέβει τις μπάλες στην περιοχή σου. Έχει πολλούς παίκτες και ικανούς να βγαίνουν στην επίθεση όπως τους Τζιμπούρ και Μιραλάς.

Παίζει αυτό το γρήγορο ποδόσφαιρο, το οποίο είναι σημαντικό στη σημερινή εποχή. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν ξεφύγει από τις άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Αν είχαμε άλλον αντίπαλο σήμερα, ίσως να είχαμε προκριθεί.

Το τι οδηγίες έδωσε: Όταν χάνεις, χάνεις. Ο προπονητής όταν χάνει, κατηγορεί τον εαυτό του. Τι οδηγίες δώσαμε; Ο κ. Βαλβέρδε είπε τι ομάδα είμαστε. Ο Ολυμπιακός όταν πετυχαίνει έξι και τέσσερα γκολ, σκοράρει από στημένα. Κάνει πολύ καλές κομπίνες από στημένα. Ακόμα και στο γκολ στην Άρσεναλ ήταν μία εξαιρετικά δουλεμένη φάση.

Εμείς τα ξέραμε αυτά, τα αντιμετωπίσαμε και κοιτάξαμε τα δικά μας πλεονεκτήματα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ικανή ομάδα με ικανό προπονητή και σε αυτό το γήπεδο έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει. Και εμείς πάντως από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να τους δημιουργήσουμε κινδύνους.

Τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε: Δεν υπάρχουν νέοι και μεγάλοι παίκτες. Είτε είναι 17 είτε 34 χρονών, όταν είναι να παίξει κάποιος, πρέπει να παίζει. Αυτά συμβαίνουν στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags