Facebook Pixel Καλόπουλος τέλος!
| 2011-12-22 17:00:00

Καλόπουλος τέλος!

Καλόπουλος τέλος!

Την επιστοπή παραίτησης που είχε συντάξει εδώ και μέρες έστειλε σήμερα στην ΚΕΔ ο Δημήτρης Καλόπουλος, μέσως της οποίας ανακοινώνει την παραίτηση του από τη διαιτησία.
 

Έναν, μόλις, αγώνα πρόλαβε να "σφυρίξει" μετά την επιστροφή του ο πεπειραμένος διαιτητής και, τελικά, σήμερα έστειλε την επιστολή παραίτησης που είχε συντάξει νωρίτερα, αλλά είχε αφήσει στο συρτάτι. Φαίνεται, όμως, πως άλλαξε γνώμη και τη χρησιμοποίησε..

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι τους τελευταίους μήνες δέχεται διαρκείς προσωπικές επιθέσεις από παράγοντες του ποδοσφαίρου και τον Τύπο, σχετικά με συγκεκριμένη διαιτητική απόφαση που αφορά την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Ακόμα, αναφέρει την άσκηση ποινικής δίωξης προς το πρόσωπό του και σχολιάζει πως ακόμα και σήμερα κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά του για να κάνουν επιθέσεις στην ελληνική διαιτησία. Ακόμα, κάνει λόγο για αποπροσανατολισμό του φίλαθλου κόσμου για να καλυφθούν αδυναμίες εντολέων, για νοσηρά μυαλά και για πελάτες με πολύχρωμα κασκόλ.

Ενώ, συμπληρώνει πως αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι μετά από 19 χρόνια, ενώ αφήνει πίσω του τη λάσπη και τους λασπολόγους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags