Facebook Pixel Ποιος ο ρόλος του Δημητριάδη;
| 2011-12-25 19:31:00

Ποιος ο ρόλος του Δημητριάδη;

Ποιος ο ρόλος του Δημητριάδη;

Ο ρόλος του Βασίλη Δημητριάδη στην ΑΕΚ είναι μια... πονεμένη ιστορία, καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται με την περίπτωσή του, τι κάνει και -κυρίως- τι δεν κάνει...

Υπενθυμίζουμε ότι ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του, για λόγους αρχής όπως έλεγαν από το περιβάλλον του, αφού είχε λήξει το συμβόλαιο του!

Άρα, δεν υπήρχε καμία παραίτηση, για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας! Από τότε έχει παραιτηθεί η διοίκηση Αδαμίδη -αν και παραμένει στη θέση του ο πρόεδρος- και ο Δημητριάδης είναι ακόμη γενικός αρχηγός χωρίς να έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο!

Κι ενώ είναι ακόμη στη θέση του, είναι φανερό πλέον ότι δεν κάνει ουσιαστικά τίποτα... Αρκετοί στην ΑΕΚ θορυβήθηκαν από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πλησιάσει καν τους παίκτες ώστε να επιχειρήσει να τους αλλάξει άποψη για την αποχή τους από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ, όπως δεν κατάφερε να συνετίσει και τον Κώστα Μανωλά μετά το επεισόδιο του τελευταίου με τον Νίκο Κωστένογλου.

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ οι παίκτες έχουν βρει άλλους για να τους βοηθούν σε ό,τι χρειαστούν και αρκετοί στα Σπάτα αναρωτιούνται: «Ποιος είναι ο ρόλος του Δημητριάδη πλέον; Να αποβάλλεται από τον πάγκο στους αγώνες;».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags