Facebook Pixel Αυτή η ΑΕΚ είναι… πετρελαιοπηγή! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-12-26 23:11:00

Αυτή η ΑΕΚ είναι… πετρελαιοπηγή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η ΑΕΚ είναι… πετρελαιοπηγή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι και αν η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση και δεν έχει λεφτά για μεταγραφική ενίσχυση; Η Ένωση κινείται σε σωστές βάσεις. Ποιες είναι αυτές; Αναδεικνύει παιδιά από τις Ακαδημίες, όπως ο πιτσιρικάς του βίντεο, το οποίο δείχνει ότι αν δουλέψει και κάποιοι τον εμπιστευτούν έχει λαμπρό μέλλον με τη φανέλα του Δικέφαλου αετού.

Πριν από λίγες ημέρες, στις 18 Δεκεμβρίου 2011, ο σκύλος σας είχε παρουσιάσει ένα βίντεο από αγώνα των Ακαδημιών της ομάδας Futsal της ΑΕΚ στην κατηγορία mini. Το θέμα είχε ως τίτλο «ΑΕΚ από κούνια» και παρουσίαζε ένα πολύ όμορφο γκολ του μικρού Άρη Αλεξανδρή!

Η συγκεκριμένη ομάδα, όπως φαίνεται, είναι… πετρελαιοπηγή (όπως λέει και το διαφημιστικό σποτάκι)! Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι μετά από λίγες ημέρες αλιεύσαμε άλλο ένα βίντεο, στο όποιο πρωταγωνιστής είναι μικρός ποδοσφαιριστής της Ένωσης. Ο λόγος για τον Γιώργο Χατζηροδίτη.

Τι έκανε ο μπόμπιρας; Η εικόνα μιλάει πάντα από μόνη της στο βίντεο που εξασφαλίσαμε από το aek-live.gr . O πιτσιρικάς παίρνει την μπάλα περνάει με απίστευτη τεχνική όποιον βρίσκει μπροστά του και καρφώνει το τόπι στα δίκτυα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags