Facebook Pixel Πού είναι ο ...Πιρλογκατούζο του Ολυμπιακού; (ΦΩΤΟ)
| 2011-12-27 00:15:00

Πού είναι ο ...Πιρλογκατούζο του Ολυμπιακού; (ΦΩΤΟ)

Πού είναι ο ...Πιρλογκατούζο του Ολυμπιακού; (ΦΩΤΟ)

"Ο Φέισα είναι κάτι μεταξύ Πίρλο και Γκατούζο", έλεγε ο τεχνικός της Παρτιζάν Στανόγεβιτς στα ελληνικά ΜΜΕ το περασμένο καλοκαίρι.

Και γενικά στις 20 και 21 Ιουνίου 2011 οι ελληνικές εφημερίδες δίνανε ρεσιτάλ με τα υπεραισιόδοξα δημοσιεύματά τους για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού.

Ενδεικτικά και μόνο παρουσιάζουμε μερικά πρωτοσέλιδα που μιλάγανε για τον παικταρά Φέισα. Κι ότι αν αποδειχθεί ταύρος στις εξετάσεις, τότε θα υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Τελικά, ο Φέισα υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Απεδείχθη ταύρος, όμως;

Από τότε, λοιπόν, που πέσανε οι τζίφρες, μην είδατε τον Παναή.

Πόσες φορές έχει παίξει ο Φέισα επί τόσους μήνες; Αν, δηλαδή, εξαιρέσουμε ένα παιχνίδι, αυτό με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για το τσάμπιονς λιγκ που είχε καλή απόδοση, ο Φέισα έχει περάσει και δεν έχει ακουμπήσει από τον Πειραιά. Είτε δεν αγωνίζεται καθόλου αφού κάνει μόνιμα αποθεραπείες, είτε αγωνίζεται αλλά είναι μετριότατος.

Και, μάλιστα, τώρα υπάρχει προβληματισμός στον Ολυμπιακό και με την αποθεραπεία του παίκτη. Δεν αποκλείεται, λέει το ρεπορτάζ, ο Φέισα να πάει στην Γερμανία για να δει ο γιατρός πώς πάει το χειρουργημένο του πόδι.

Να πούμε κάτι; Ακούγεται… κάπως όταν μια ομάδα αποκτά έναν παίκτη όχι για να της παίξει επί τόπου στο γήπεδο, αφού είναι πασίγνωστο ότι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και είναι ανέτοιμος, αλλά για να αγωνιστεί την επόμενη ή την μεθεπόμενη χρονιά.

Τι έκανε με τον Φέισα ο Ολυμπιακός, δηλαδή; Έπιασε πόρτα για τον χειμώνα; Ή φοβήθηκε μην χάσει το κελεπούρι;

Γιατί κάποιος να πηγαίνει και να αγοράζει έναν ποδοσφαιριστή π.χ. φέτος, που έχει δεδομένο πρόβλημα τραυματισμών, κι όχι του χρόνου κι εφόσον έχει αποδείξει ότι συνήλθε; Το λογικό είναι να δεις έναν παίκτη αν είναι καλά κι έπειτα να τον αγοράσεις. Όχι να τον πάρεις φρεσκοτραυματία και να τον περιθάλπεις μέχρι να μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Τζάμπα θα τον πληρώνεις, δηλαδή;

Κοινώς, ο Ολυμπιακός την έχει πατήσει με τον Φέισα. Μέχρι τώρα, τουλάχιστον, αφού δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον. Ο παίκτης, πάντως, είναι στην ομάδα μισό χρόνο και δεν έχει ακουμπήσει. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Τι κι αν είναι παικταράς; Άμα δεν τον βαστάνε τα πόδια του, πώς θα αποδείξει την τεχνική του στο γήπεδο;

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ρίσκαρε πολύ με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Και θα φανεί τα επόμενα… εξάμηνα αν ο Φέισα μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Αν όντως μπορεί, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει επενδύσει αρκετά σωστά σε βάθος χρόνου και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν όχι, όμως;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags