Facebook Pixel Άρης: Το αποφάσισε ο Πάρντιου - Έτσι κατεβάζει τον Άρη στο ντέρμπι με Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-18 17:00:00

Το αποφάσισε ο Πάρντιου - Έτσι κατεβάζει τον Άρη στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Πάρντιου - Έτσι κατεβάζει τον Άρη στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Την ψυχολογική και κακή αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού, θέλει να εκμεταλλευθεί ο Άρης για να κερδίσει σήμερα (20:00, NSPRIME) το βράδυ στο μεγάλο ντέρμπι του “Κλ. Βικελίδης”, έχοντας μάλιστα και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Άρης: Την ψυχολογική ανακατωσούρα και την κακή αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού, θέλει να εκμεταλλευθεί ο Άρης για να κερδίσει σήμερα (20:00, NSPRIME) το βράδυ στο μεγάλο ντέρμπι του “Κλ. Βικελίδης”, έχοντας μάλιστα και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Άγγλο Άλαν Πάρντιου, που βρίσκεται ήδη 5 ημέρες στη Θεσσαλονίκη και ήταν υπεύθυνος για τις 4 τελευεταίες προπονήσεις, να έχει ζητήσει να αλλάξουν κάποια πράγματα στο παιχνίδι τους, οι παίκτες του Άρη γνωρίζουν ότι τέτοια ματς όπως το σημερινό, αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση για τους ίδιους και για την ομάδα τους, στη μεγάλη προσπάθεια διάκρισης που θα διεκδικήσουν στη φετινή χρονιά.

Ο Άγγλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Τρίπολης χωρίς λόγο (δεν τιμωρήθηκε από τη διοίκηση) και παρά το γεγονός ότι o νεοποκτηθείς Έντουϊν Ροντρίγκες ήρθε την Πέμπτη, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, αλλά δεν θα είναι βασικός, ίσως να μπει σε κάποια στιγμή του αγώνα, δεδομένου ότι βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική φόρμα.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο Νταμπό, ο οποίος εξέτισε την ποινή του από την αποβολή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (δεν έπαιξε στην Τρίπολη) και θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, γιατί θεωρείται καλύτερος από τον Ντιοπ, ενώ σύμφωνα με όσα φάνηκαν στις τελευταίες προπονήσεις, δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ “παίζεται” μόνο μία θέση στην επίθεση.

Την διεκδικούν ο Πάλμα και ο Ιτούρμπε, με πιο πιθανό τον δεύτερο να κερδίζει τη θέση και να ξεκινά στην ενδεκάδα, γιατί έχει και καλύτερη συνεργασία με τον Γκρέϊ, όπως φάνηκε από τα μέχρι τώρα παιχνίδια.

Κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουν στο σημερινό ντέρμπι οι Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Γκρέϊ.

Στην αποστολή συμμετέχουν και οι Σιαμπάνης, Πάλμα, Ζερβίνιο, Καμάτσο, Ενκουλού, Ντιόπ, Πίρσμαν, Οντουμπάζιο, Ροντρίγκες.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags