Facebook Pixel Μπλόκο από Χάβο στην δεξιά πλευρά Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-02 20:03:00

Μπλόκο από Χάβο στην δεξιά πλευρά Ολυμπιακού

Μπλόκο από Χάβο στην δεξιά πλευρά Ολυμπιακού

Ρε παιδιά, δεν νομίζουμε να έχετε παράπονο. Τι σας γράφαμε από το πρωϊ; Γι’ αυτό που φοβάται ο Χάβος.

Λέγαμε, δηλαδή, το εξής: «Ξέρετε τι φοβίζει περισσότερο τον Χάβο σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό; Η δύναμη που έχει επιδείξει ως τώρα ο Ολυμπιακός από τα δεξιά, αφού από εκεί έχει βγάλει πολλές φάσεις με κινητήριο μοχλό τον Τοροσίδη, αλλά και τον δεξιό χαφ - εξτρέμ που αγωνίζεται κάθε φορά. Είναι λογικό, λοιπόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ να ρίχνει το βάρος εκεί, όπως βέβαια και στον άξονα όπου θα γίνουν μεγάλες μονομαχίες».

Κι έτσι ακριβώς γίνεται. Όλες σχεδόν οι επιθέσεις του Ολυμπιακού πάνε να βγούνε από δεξιά, όμως στο α’ ημίχρονο υπήρχε μπλόκο. Ο Χάβος, δηλαδή, δεν έβαλε μόνο τον Σαβίνι αριστερά, αλλά και τον επίσης αμυντικογενή Λίνο για να πέφτει πάνω στον Τοροσίδη. Μπορεί να χάνει στις αντεπιθέσεις ο ΠΑΟΚ λόγω Λίνο, αλλά στα μετόπισθεν κρατάει, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Υπάρχουν, μάλιστα, και βοήθειες από τον Γκαρσία, αλλά και από τον Σαλπιγγίδη όποτε χρειάζεται.

Ο Ολυμπιακός με Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ρόμενταλ και, βέβαια, Τοροσίδη προσπαθεί να παίξει σχεδόν αποκλειστικά και μόνο από αυτήν την πλευρά, αλλά δεν του βγαίνει το ματς ως τώρα. Κυρίως επειδή ο Ρόμενταλ δεν είχε κινητικότητα στο α’ μέρος. Ο Τζιμπούρ δεν έχει πάρει μπαλιές, ο Μιραλάς από αριστερά έχει κάνει μόνο ένα σουτ και είναι μπλοκαρισμένος. Κι αυτό επειδή ο Βιερίνια κάνει πολλά τρεξίματα και προς τα πίσω.

Για να δούμε αν θα αλλάξει κάτι ο Βαλβέρδε για να αποκτήσει μεγαλύτερη ποικιλία το παιχνίδι της ομάδας του στην επανάληψη. Ίσως με τον Ζαϊρί να ανακατευόταν περισσότερο η τράπουλα για τους ερυθρόλευκους. Και, βέβαια, τι θα απαντήσει ο Χάβος, ο οποίος δείχνει να τον έχει μελετήσει πολύ τον αντίπαλό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags