Facebook Pixel Προτεραιότητα ο σέντερ φορ
| 2011-12-30 01:36:00

Προτεραιότητα ο σέντερ φορ

Προτεραιότητα ο σέντερ φορ

Ο Πολωνός τεχνικός μίλησε με τους ιθύνοντες της διοίκησης του Άρη για αρκετή ώρα τόσο για το θέμα των παικτών που ο ίδιος θεωρεί ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, όσο και για πιθανές μεταγραφικές κινήσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μίχαλ Πρόμπιερζ είχε συνάντηση με τους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Σχεδόν καθημερινά έχει επαφές με τους ιθύνοντες της διοίκησης για τα ζητήματα της ομάδας που δεν είναι και λίγα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος ο Πρόμπιερζ στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με την Δόξα σημείωσε ότι θα μιλήσει με την διοίκηση για τον προγραμματισμό ενόψει Γενάρη και για αυτό η σημερινή τους συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ αποτελεί και αντικείμενο… δημοσιογραφικής… έρευνας.

Ο Πολωνός τεχνικός μίλησε με τους ιθύνοντες της διοίκησης για αρκετή ώρα τόσο για το θέμα των παικτών που ο ίδιος θεωρεί ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, όσο και για πιθανές μεταγραφικές κινήσεις. Καταρχήν αυτό το οποίο σημείωσε στην συνέντευξη Τύπου το είπε και προς τους ανθρώπους της διοίκησης. Με δεδομένο τον μεγάλο αριθμό πρώτα θα πρέπει να λυθούν κάποια συμβόλαια και να παραχωρηθούν ορισμένοι νεαροί παίκτες ως δανεικοί και στην συνέχεια θα μπει η ομάδα στην διαδικασία έλευσης ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags