Facebook Pixel "Ποιο ντου στον Καλόπουλο; Ολα καλά..."
| 2011-12-30 20:24:00

"Ποιο ντου στον Καλόπουλο; Ολα καλά..."

"Ποιο ντου στον Καλόπουλο; Ολα καλά..."

Στο... αρχείο έβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την υπόθεση με το... ντου στον Καλόπουλο στο παιχνίδι Πόντιοι Κατερίνης – Ξάνθη, καθώς κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να συζητηθεί!


Πέραν της υπόθεσης του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον ΠΑΟΚ και τις ποινές που επιβλήθηκαν, στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, έφτασε και η υπόθεση των επεισοδίων της Κατερίνης και στο ματς των Ποντίων Κατερίνης με την Ξάνθη. Ένα παιχνίδι όπου περίπου 30 άτομα εισέβαλλαν στο γήπεδο και επιχείρησαν να επιτεθούν στον ρέφερι Καλόπουλο.

Η υπόθεση πήγε στην συγκεκριμένη Επιτροπή, χωρίς ωστόσο να έχει καθοριστεί εαν έχει γίνει δίωξη από την εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ, η οποία έχει αναλάβει προσωρινά να επιτελέσει το έργο των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων. Τελικώς δεν εξετάστηκε στην ουσία της διότι σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής έκριναν ότι δεν έγιναν τα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς, ώστε να φτάσει η υπόθεση στα χέρια τους.

Πέραν αυτού, στον κανονισμό δεν προβλέπονται κυρώσεις όταν οπαδοί τρίτης ομάδας δημιουργούν επεισόδια σε άλλο γήπεδο από αυτό που η ομάδα τους αγωνίζεται. Μοιραία λοιπόν η υπόθεση μπήκε στο αρχείο...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags