Facebook Pixel Αυτός δεν ήταν Ολυμπιακός…
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-02 21:45:00

Αυτός δεν ήταν Ολυμπιακός…

Αυτός δεν ήταν Ολυμπιακός…

Ο Ηρακλής Αντύπας σχολιάζει τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ και τα σουτ του Ρόμενταλ στη… Ροτόντα!

Οχι ρε μάγκες. Οχι. Τι σας λείπει; Μήπως είστε απλήρωτοι; Μήπως η διοίκηση δεν σας έχει από κοντά; Εδώ ο Μαρινάκης αφήνει τις δουλειές του, για να είναι στο πλευρό σας και αδιαφορεί για τις ύβρεις των επίσημων της Τούμπας!
Μήπως ο κόσμος δεν σας έχει αγκαλιάσει; Δεν σας έχει κάνει Θεούς; Δεν σας αποθεώνει, όπου και αν παίζεται; Την Εθνική έκλεισαν για να σας δείξουν για πολλοστή φορά την αγάπη τους. Μήπως δεν είναι στο πλευρό σας;

Και εσείς τι κάνατε για όλα αυτά και άλλα πολλά που πάνω στην τσαντίλα μου, ξέχασα; Μία ευκαιρία στο 89'. Μιλάμε για κατόρθωμα. Με άλλα λόγια δεν πήγατε ποτέ να παίξετε στην Θεσσαλονίκη. Να διεκδικήσετε τις πιθανότητες που είχατε πριν το ματς. Που για όλους στο λιμάνι, ήταν πολλές. Γιατί αν πηγαίνατε να παίξετε μπάλα, θα δημιουργούσατε ευκαιρίες και αν η μπάλα δεν σας έκανε τα κέφια όπως στο πρώτο παιχνίδι, τότε χαλάλι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ομορφιά του.

Αλλά τίποτα ρε γαμώτο. Τίποτα. Ούτε έναν συνδυασμό, ούτε ένα σουτ με αξιώσεις. Από τα τρία σουτ του Ρόμενταλ, τα δύο κατέληξαν στην... Ροτόντα και το ένα, τραβηγμένα, ανησύχησε τον Χαλκιά. Ετσι πρόκριση και μάλιστα εκτός έδρας δεν κερδίζεις.

Μιας και αναφέρθηκα στον Ρόμενταλ, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον κουμπάρο μου, που την ημέρα της ανακοίνωσης του Δανού μου είχε πει: «Μην μασάς. Δεν έχει παίξει ποτέ καλά σε συλλογικό επίπεδο. Μόνο στην Εθνική». Τέτοια δικαίωση, ομολογώ δεν την περίμενα.

Πάμε παρακάτω. Αναγνωρίζω ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας καλός προπονητής. Εχει δώσει αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα, έχει την δική του φιλοσοφία, αλλά βρε Ερνέστο κέρδισε και ένα – μην πω τι – ντέρμπι. Εσύ και αν έχεις γνωρίσει την αποθέωση. Ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο Σωκράτης Κόκκαλης σε παρακαλούσε να γυρίσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το που ανέλαβε και αυτός το ίδιο. Και σε έπεισε. Και ναι μεν είναι στην διοίκηση ευχαριστημένοι από το έργο σου, αλλά πρέπει να σου πει και κάποιος από αυτούς που έχεις δίπλα σου, ας σου πει ότι υπάρχουν μερικά ματς που ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να τα κερδίζει. Και εσύ μου μετράς, τρία ματς χωρίς νίκη με τον Παναθηναϊκό, και ούτε ένα γκολ στην Τούμπα, επίσης σε τρία παιχνίδια. Φέτος, έχασες και από την ΑΕΚ. Ελεος.

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα. Και να σου πω και κάτι. Δεν με νοιάζει αν ρίξεις τέσσερα γκολ στην Ξάνθη. Εγώ θέλω να ρίχνεις τεσσάρες και με μπαλάρα, σε αυτούς που λοιδωρούν τον Ολυμπιακό. Και είναι πολλοί. Η μισή Ελλάδα...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags