Facebook Pixel Βαγγέλη τον Ντιόγκο τον "έφαγες", τον Μιραλάς;
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-02 22:01:00

Βαγγέλη τον Ντιόγκο τον "έφαγες", τον Μιραλάς;

Βαγγέλη τον Ντιόγκο τον "έφαγες", τον Μιραλάς;

Τάλε κουάλε ήταν η ενέργεια του Κέβιν Μιραλάς σήμερα στην Τούμπα με αυτή που είχε κάνει ο Ντιόγκο στο Ισραήλ στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι ερυθρόλευκοι στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, έχαναν στην πρωτεύουσα του Ισραήλ με 1-0 και σε συνδυασμό με το 2-1 υπέρ τους στο Καραϊσκάκη, έμεναν εκός Ευρώπης.

Το ματς ήταν στο 90’ και ο Ντιόγκο χτύπησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δικαίως αποβλήθηκε. Αυτή η ενέργεια εκνεύρισε σε τόσο μεγάλο βαθμό τον Βαγγέλη Μαρινάκη που το ίδιο βράδυ έξαλλος ζήτησε από τους συνεργάτες του να κάνουν τα κουμάντα τους για να τον παραχωρήσουν δανεικό. Ούτε να τον δει δεν ήθελε γιατί τον θεώρησε «υπαίτιο» του αποκλεισμού...

Τώρα, στην Τούμπα και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, στο 85’ ο Κέβιν Μιραλάς χτύπησε χωρίς λόγο τον Ίβιτς και αντίκρυσε δικαιολογημένα την κόκκινη κάρτα. Ο ανύπαρκτος μέχρι εκείνο το σημείο Βέλγος έβαλε... ταφόπλακα στα όνειρα του Ολυμπιακού για ισοφάριση και παράταση.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ειδικά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αρχίσει και... εκνευρίζει σε μεγάλο βαθμό τη διοίκηση με τις οικονομικές απαιτήσεις του. Για να δούμε, θα δείξει και εδώ το ίδιο πρόσωπο ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" ή θα το κάνει... γαργάρα το περιστατικό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags