Facebook Pixel «Δεν γνωρίζει ο κόσμος τι περάσαμε στην Αθήνα»
| 2011-02-02 22:02:00

«Δεν γνωρίζει ο κόσμος τι περάσαμε στην Αθήνα»

«Δεν γνωρίζει ο κόσμος τι περάσαμε στην Αθήνα»

Στην αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στάθηκε στις δηλώσεις ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τόνισε πως η μεγάλη πρόκριση του «Δικεφάλου» είναι αφιερωμένη στον Πάμπλο Γκαρσία.

«Παίξαμε για τον Κοντρέρας αλλά και για τον κόσμο μας, μιας και ξέραμε πως ακόμη κι αν δεν ήταν μέσα στο γήπεδο, ήταν μαζί μας», είπε ο Πορτογάλος.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, «υπάρχει σε αρκετές περιπτώσεις αντιπαλότητα, όμως γνωρίζετε τι είχαμε περάσει στην Αθήνας», είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να σταματήσει η αντιπαλότητα αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι περάσαμε στην Αθήνα. Για να σταματήσει πρέπει να συμβάλουν και οι δύο ομάδες, όχι μόνο η μία. Για τον Ολυμπιακό θα πρέπει να μιλήσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Χρειαζόμαστε το στήριγμα των φιλάθλων μας αλλά όχι να πετούν αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς τότε την πληρώνει η ομάδα».

Για την συνέχεια, συμπλήρωσε: «Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι», ενώ για το εάν προτιμάει ΑΕΚ ή Παναθηναϊκό: «Με όποια κι αν παίξουμε θα είναι δύσκολος αντίπαλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags