Facebook Pixel «Για τον Πάμπλο»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-02 22:07:00

«Για τον Πάμπλο»

«Για τον Πάμπλο»

Στον Πάμπλο Κοντρέρας αφιέρωσε την πρόκριση επί του Ολυμπιακού ο Μάκης Χάβος, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ήταν φαβορί για το Κύπελλο και πριν τα ματς με τους ερυθρόλευκους.

«Αυτή τη νίκη τη χρωστούσαμε στον κόσμο μας που τον τιμώρησαν και στην οικογένεια του Κοντρέρας. Γνωρίζαμε τις ανάγκες του αγώνα. Κάναμε όσα έπρεπε για να πάρουμε την πρόκριση. Το κύπελλο είναι στόχος μας. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για την «εξαφάνιση» του Ολυμπιακού: «Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Από εκεί ξεκινούν όλα. Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν δεχθήκαμε τέρμα».

Για τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Φαβορί ήμασταν και από πριν. Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλά»

Για το ξεχωριστό κίνητρο: «Μας είχε δημιουργηθεί ένα τραύμα από την απώλεια του πατέρα του Κοντρέρας και όλα τα παιδιά ήθελαν να αφιερώσουν τη νίκη στο συμπαίκτη τους. Μας κόπηκαν τα πόδια με αυτό που συνέβη, στον αγώνα του Χαριλάου».

Για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα: «Όταν υπάρχουν τέτοιες εικόνες δεν μου αρέσουν. Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που είδα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων είχα πει ότι θα υπήρχε βελτίωση. Υπάρχει ποιότητα και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα για μεγάλα παιχνίδια και αυτό θα φανεί»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags