Facebook Pixel ΠΑΟΚ ο τιμωρός!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-02 22:21:00

ΠΑΟΚ ο τιμωρός!

ΠΑΟΚ ο τιμωρός!

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ και πως «ο Χάβος έδεσε χειροπόδαρα τον Βαλβέρδε»

Τον ΠΑΟΚ μην τον κλαις!
Τον ΠΑΟΚ μην τον προκαλείς!
Τον ΠΑΟΚ μην τον φοβάσαι!

Μπορεί παντού και πάντα να ξεπερνά τις δυσκολίες. Είναι φτιαγμένος από τα ισχυρότερα «υλικά» στον κόσμο! Την περηφάνια και την καρδιά!

Μια ομάδα που κόντρα στη λογική που επιτάσσει η εποχή που ζούμε αντλεί δύναμη όχι από τα εκατομμύρια του Μαρινάκη ή του Πατέρα αλλά από το μεγαλείο της ιδέας που συμβολίζουν τα τέσσερα γράμματα για τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της.

Μόνος του ο ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού, εναντίον της ΕΠΟ, εναντίον της ΕΛ. ΑΣ. ( είναι πλέον απαίτηση το ελικόπτερο να εγκατασταθεί μόνιμα στην Τούμπα ) και του Ελληνικού κράτους γκρέμισε τα πλάνα που επί μέρες κατάστρωναν, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη του χρήματος και των βρώμικων μηχανισμών είναι ένα τίποτε μπροστά στο μεγαλείο του. Με τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στην ιστορία του.

Θέλετε και αγωνιστική ανάλυση ;
Ο. Κ.

Ο Μάκης Χάβος «έδεσε» χειροπόδαρα τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Η έμπνευση του να χρησιμοποιήσει τρίτο στόπερ ( Μαλεζάς ) και να δώσει χώρο στον αντίπαλο του αποσυντόνισε τον ισπανό τεχνικό και κατ΄ επέκταση την ομάδας του που ναι μεν είχε την εδαφική υπεροχή στο α΄ ημίχρονο αλλά δεν έκανε ούτε υποψία φάσης σε αντίθεση με τον Δικέφαλο που παρά τους αμυντικούς του προσανατολισμούς δημιούργησε δυο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο β΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του. Η ανυπαρξία του Ολυμπιακού άνοιξε την όρεξη του Δικεφάλου όχι απλά για την πρόκριση αλλά και για τη νίκη που ήρθε με το υπέροχο γκολ του Σαλπιγγίδη. Το τελικό σκορ ΑΔΙΚΕΙ τον ΠΑΟΚ που θα μπορούσε να είχε κερδίσει τους ερυθρόλευκους άνετε με 3 - 0 ή ακόμα και με 4 - 0.

Άντε - μέρα που είναι - να πούμε και δυο λόγια για τον Μάνδαλο. Θα είχαν τελειώσει όλα νωρίτερα αν έδινε το πέναλτι στο χέρι του Μιραλάς μέσα στην περιοχή μετά το φάουλ του Λίνο στο 73΄. Για τις δυο περιπτώσεις που κακώς οι βοηθοί του σταμάτησαν τον Σαλπιγγίδη με ανύπαρκτο οφ σαιντ δεν έχει ευθύνη. Έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Νικοπολίδη στη φάση που με τη μπάλα στα χέρια βρέθηκε έξω από την περιοχή. Δεν θα σταθώ σε δυο τρεις περιπτώσεις που δεν τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα σκληρά φάουλ των παικτών του Ολυμπιακού καθώς ανάλογα συμπεριφέρθηκε και σε φάουλ των παικτών του ΠΑΟΚ.

Σ. Σ. 1 Τώρα πράγματι μπορείτε να πάτε να . προστατευτείτε!

Σ. Σ. 2 Αυτό το «πνίξτε τους στην θάλασσα» ήταν προφητικό! Μάλλον δεν ξέρετε το βάθος του Θερμαϊκού. Την επόμενη φορά να υπολογίσετε καλύτερα!

Σ. Σ. 3 Βαγγέλη, οι ομάδες δεν γίνονται με τα εκατομμύρια, την προστασία των Υπουργών και της αστυνομίας. Δεν χρειάζονται μεγάλες καταθέσεις στις τράπεζες και συμμαχία με την αστυνομία. Κατάθεση ψυχής χρειάζεται!

Σ. Σ. 4 Την επόμενη φορά μην κρατήσετε κλειστή την Τούμπα. Να εκκενώσετε την Θεσσαλονίκης. Αν βολεύεστε φέρτε και τα ΟΥΚ και διώξτε τον κόσμο από ολόκληρη την Μακεδονία. Ίσως έτσι - πολύ αμφιβάλλω - κερδίσετε!

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags