Facebook Pixel "Βασικός... τίτλος με ΑΕΚ!"
| 2012-01-02 18:35:00

"Βασικός... τίτλος με ΑΕΚ!"

"Βασικός... τίτλος με ΑΕΚ!"

Την καθιέρωσή του στην ΑΕΚ έθεσε ως βασικό του στόχο για το 2012 ο Ανέστης Αργυρίου, ο οποίος εξήρε τη δουλειά του Νίκου Κωστένογλου με τα νέα παιδιά!

Ο νεαρός δεξιός μπακ της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της Nova, ενόψει του αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ένα παιχνίδι που φαντάζει δυσκολότερο απ' ότι φαίνεται.


«Ο προπονητής μας έχει δώσει την ευκαιρία, κάθε παιδί νέο που του δίνεται αυτή η ευκαιρία, προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Ανέστης Αργυρίου και συνέχισε:

«Στα τρία παιχνίδια που έχω παίξει, η ομάδα έχει κερδίσει και είμαι χαρούμενος για αυτό γιατί αυτό έχει σημασία. Εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει ποιός θα παίξει και ποιός θα μείνει εκτός».

Για τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα της ομάδας, ανέφερε: «Σίγουρα δεν είναι εύκολη αυτή η κατάσταση, η κρίση είναι γενική και οι δυσκολίες μεγάλες όχι μόνο στη δική μας χώρα αλλά σε όλη την Ευρώπη. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και πιστεύω πως θα βρεθεί μια καλή λύση για την ομάδα».

Για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, σχολίασε: «Θα ήθελα να είμαι πάνω από όλα υγιής, να έχω επιτυχίες με την ομάδα μου και να κάνω όσο το δυνατό περισσότερα παιχνίδια κατακτώντας κάποιο τίτλο».

Τέλος, για το τι περιμένει από το 2012 είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι ας φαίνεται εύκολο. Η Δόξα είναι ένας καλός αντίπαλος κι εμείς θέλουμε ένα γρήγορο γκολ για να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags