Facebook Pixel «Αν ήμουν Μαρινάκης θα τους φόρτωνα στην καρότσα»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 00:43:00

«Αν ήμουν Μαρινάκης θα τους φόρτωνα στην καρότσα»

«Αν ήμουν Μαρινάκης θα τους φόρτωνα στην καρότσα»

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης σχολιάζει μέσα από το blog του την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και την ανωτερότητα των Θεσσαλονικιών απέναντι στους… άφαντους Πειραιώτες.

Αν ήμουν ο Μαρινάκης, θα φόρτωνα τους ποδοσφαιριστές, μαζί και τον Βαλβέρδε, στο «Μεταφορές- Μετακομίσεις, ο Κυριάκος» και θα τους έστελνα άρον άρον και μ΄… όλες τις ανέσεις της καρότσας στην Αθήνα. Αν ήμουν Μαρινάκης, θα τους έλεγα: «παναθεμά σας, που θέλατε και ελικόπτερο για την προστασία σας».

Αν ήμουν Μαρινάκης, ίσως και να μην επέτρεπα ούτε την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, στον οποίο η μεγάλη μου ομαδάρα, των εκατομμυρίων, των παικταράδων, χρειαζόταν ένα γκολ και κατάφερε να φτιάξει μια ευκαιρία (κι αυτή από γιόμα) στο 90ο λεπτό. Σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι δεν υπήρχε λόγος ύπαρξης του Ολυμπιακού. Κι αυτό γιατί έλειπε το πλάνο, έλειπε ακόμη και η διάθεση για να δικαιολογήσουν την υψηλή ποιότητα της ομάδας που βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ είναι βέβαιο ότι δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ. Και το γκολ που σημείωσε, ήταν πολύ περισσότερο από αυτό που χρειάστηκε να κάνει, δηλαδή, να υπερασπιστεί το σκορ του αγώνα στο Καραϊσκάκη. Το 1- του έδινε το προβάδισμα και δεν χρειαζόταν να ανοίξει το παιχνίδι. Αντίθετα, να το κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερο ήταν αυτό που θα τον βόλευε για να πάρει οριστικά την πρόκριση. Ίσως να μην περίμενε ότι θα τα κατάφερνε τόσο εύκολα. Βλέπετε, ο Ολυμπιακός δεν έχει βγει ακόμη από τα αποδυτήρια. Έχει παρκάρει μπροστά στην πόρτα το ελικόπτερο της αστυνομίας και οι ποδοσφαιριστές έχουν εγκλωβιστεί. Αναζητούν διέξοδο για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Όσο για τις «Μεταφορές – Μετακομίσεις, ο Κυριάκος», αν δεν το έχει πληροφορηθεί, αποτελεί ένα από τα ευτράπελα του αγώνα στην Τούμπα: Η συνοδεία της αποστολής του Ολυμπιακού, έφτασε με φορτηγάκι από μεταφορές-μετακομίσεις και… ξεφόρτωσε από την καρότσα του μέλη της αποστολής, τα οποία συνόδευσαν ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ στο γήπεδο. Ενδεχομένως, προτιμήθηκε το καμουφλάζ του… Κυριάκου, για να αποφευχθούν δυσάρεστα στη διαδρομή από το ξενοδοχείο στην Τούμπα. Το ξεφωνητό από τους λιγοστούς που σχημάτισαν… επιτροπή υποδοχής έξω από τη θύρα των επισήμων, πήγε σύννεφο.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags