Facebook Pixel «Απόψε μας πήδηξαν!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 01:01:00

«Απόψε μας πήδηξαν!»

«Απόψε μας πήδηξαν!»

Έξαλλος ο Σισέ, βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ και «επιτέθηκε» στον διαιτητή. «Αηδιασμένος για την διαιτησία, περήφανος για την ομάδα μου».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ και δήλωσε αρχικά περήφανος για τη νίκη και την εμφάνισή του Παναθηναϊκού, μίλησε για μία ομάδα που αναγεννήθηκε και παράλληλα τόνισε πως είναι αηδιασμένος από την διαιτησία.

Ο Γάλλος άσος βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου και αρχικά ανέφερε: «Τρεις λέξεις για να εκφράσω την αποστροφή μου για απόψε. Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Θα το πω άσχημα ενδεχομένως, αλλά έχω την αίσθηση ότι σήμερα με πήδηξαν. Όταν είναι 7 λεπτά καθυστερήσεις και δεχόμαστε γκολ στα 7 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, καταλαβαίνετε τι λέω. Το να δίνεις δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βύντρα στο πλάγιο το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη. Το έκανε και η ΑΕΚ 2-3 φορές αλλά χωρίς να τιμωρηθούν. Αυτή η ανακατωσούρα μου προκαλεί αηδία, αποστροφή. Πραγματικά, πραγματικά είμαι αποκαρδιωμένος όχι επειδή χάσαμε την πρόκριση αλλά για τον τρόπο με τον οποίο την χάσαμε. Συνέβη για μένα κάτι πολύ σημαντικό απόψε, που είναι η αναγέννηση μιας ομάδας.

Είδαμε μια ομάδα που δεν τα παράτησε, που έδωσε τη μάχη της, παίζαμε με 10 παίκτες αλλά πολεμήσαμε για τον χρόνο που έπρεπε να παίξουμε. Φαίνεται ότι ο διαιτητής περνούσε πολύ όμορφα και ήθελε να επεκτείνει τον χρόνο του αγώνα. Ημουν υπερήφανος σήμερα που ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας. Επαιξα σε μεγάλες ομάδες και αυτό που κάναμε σήμερα ήταν πραγματικά μεγάλο»
, τόνισε αρχικά ο Σισέ και σε ερώτηση για την μη αποβολή του Βύντρα, σε δύο περιπτώσεις, στο πρώτο ημίχρονο, απάντησε.

«Είστε διαιτητές; Με ρωτάτε τώρα;Θα προτιμούσα να έχει δεχθεί κίτρινη ο Βύντρα για ένα μαρκάρισμα και όχι στο πλάγιο άουτ. Ηταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας και μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο ως το τέλος. Ηταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας από την ημέρα που ήρθα εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags