Facebook Pixel «Ο Θεός μας το χρωστούσε…»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 01:27:00

«Ο Θεός μας το χρωστούσε…»

«Ο Θεός μας το χρωστούσε…»

Πανευτυχής εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος μίλησε για… χρωστούμενα δύο χρόνων.
 

«Ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω», ήταν τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο άσος της Ένωσης και συνέχισε:

«Αν είχαμε αποκλειστεί σήμερα θα μιλούσαμε για τη χειρότερη χρονιά της ΑΕΚ. Όλα καλά όμως. Αυτό που συνέβη πριν από δύο χρόνια κατά της ΑΕΚ, ο Θεός της το έδωσε σήμερα. Και στα αποδυτήρια δεν είπαμε τίποτα άλλο. Μόνο αυτό. Ούτε το πώς παίξαμε, ούτε το πώς πήγε το ματς. Δόξα τω θεώ όμως, ήρθε η πρόκριση και πλέον συνεχίζουμε. Εμάς, πλέον, είναι σίγουρο πως δεν μας αρέσει η ηρεμία. Μας αρέσει να είμαστε στη τσίτα. Είμαστε καλύτεροι και το δείξαμε από την αρχή πόσο θέλαμε το ματς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δεν τα παρατήσαμε. Κάναμε κάποιες σημαντικές φάσεις και είναι πολύ σημαντικό το ότι στο τέλος προκριθήκαμε».

Αναφερόμενος, τέλος, στο τι θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του από τον επαναληπτικό, είπε: «Είναι Κύπελλο, δεν είναι πρωτάθλημα. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η πρόκριση στον ημιτελικό. Όπως είπα, μας το χρωστούσε η τύχη. Πλέον, κοιτάμε το ματς του Σαββάτου. Να κερδίσουμε κι εκεί και να έλθει η ηρεμία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags