Facebook Pixel Μπάλα, σεξ και βία!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 02:20:00

Μπάλα, σεξ και βία!

Μπάλα, σεξ και βία!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον τα έχει όλα, αφού στις ρεβάνς του Κυπέλλου, εκτός από βία, είχε και ...σεξ. Περιέργως, είχε και μπάλα! O sportdog ξετυλίγει το κουβάρι μιας γεμάτης μέρας...

Ας τα ξεχωρίσουμε για να τα θυμηθούμε...

Μπάλα είδαμε και στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ. Στην Τούμπα, βέβαια, ο κόσμος έβλεπε από τις ταράτσες και από την ...αγριεμένη θύρα των επισήμων. Εκεί ο ΠΑΟΚ, με Σαλπιγγίδη, νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό και πέρασε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Αυτή, μετά το ματς της χρονιάς, προκρίθηκε με ήττα 2-3 από τον Παναθηναϊκό, πετυχαίνοντας το γκολ της πρόκρισης στο ...8ο από τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων μετά από φάβα του Καρνέζη, που έπνιξε και το πρώτο γκολ της Ένωσης. Τρομερή μπάλα ο Παναθηναϊκός στο διάστημα της επικής ανατροπής από 1-0 σε 1-3.

Η βία ήταν επίσης παντού. Στην Τούμπα, ο Μιραλάς, αφού πρώτα αποβλήθηκε, χτυπήθηκε από θραύσματα γυάλινου αντικειμένου που έπεσε από την εξέδρα των επισήμων. Μετά το ματς, τα είπαν και μεταξύ τους κάμποσοι παίκτες ένα χεράκι, ενώ τα όργανα είχαν αρχίσει από πριν, με καβγά Ποικιλίδη - Μητρόπουλου. Απ ΄έξω έπεσαν δακρυγόνα, παρότι η Αστυνομία είχε βγάλει εκτός λειτουργίας τη μισή Θεσσαλονίκη.

Στο ΟΑΚΑ έγινε πόλεμος μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και Αστυνομίας, τόσο πριν όσο και μετά το ματς! Ε, και κατά τη διάρκεια μπούκαραν στο γήπεδο και διέκοψαν για λίγο το ματς μετά το 1-3!

Για ...σεξ μίλησε ο Σισέ. "Μας πήδηξαν", είπε, ρίχνοντας την ευθύνη του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού στον διαιτητή Παππά. Το ίδιο πιστεύει όλος ο Παναθηναϊκός, ενώ η ΑΕΚ απάντησε με ανακοίνωση περί αποφάσεων που αδίκησαν την ίδια!

Αδικημένος εμφανίζεται και ο Ολυμπιακός μιλώντας για "τρία οσφάιντ", με τον Πάμπλο Γκαρσία να απαντά για λογαριασμό ΠΑΟΚ: "Είμαστε και καλύτεροι και τίμιοι"!

Τουλάχιστον χορτάσαμε απ΄ όλα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags