Facebook Pixel «Η ανοχή μας τελείωσε. Ξενερώσαμε…»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 04:42:00

«Η ανοχή μας τελείωσε. Ξενερώσαμε…»

«Η ανοχή μας τελείωσε. Ξενερώσαμε…»

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολιάζει μέσα από το blog του τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, εξηγεί στον Ερνέστο Βαλβέρδε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι η ξενέρωτη Βιγιαρέαλ και… περιμένει την τιμωρία του Σισέ.
 

Πρέπει τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής να καταλάβουν ότι εμείς είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Όχι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ούτε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Και απαιτούμε ότι επιβάλλει η ιστορία μας! Δηλαδή μια ομάδα που θα κάνει κατάθεση ψυχής και δεν θα είναι soft, μια ομάδα που θα εκπέμπει ΜΑΓΚΙΑ και όχι αδιαφορία! Γιατί εμείς θέλουμε ΜΑΓΚΕΣ παίκτες. Καμικάζι. Όχι φρου φρου και αρώματα… Ξενερώσαμε κύριοι.

Και η ανοχή μας τελείωσε. Και ας καταλάβει επιτέλους και ο Βαλβέρδε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι η ξενέρωτη Βιγιαρεάλ! Δεν είναι μια μικρομεσαία ομάδα η οποία έχει οπαδούς που φεύγουν με την ίδια φάτσα στο γήπεδο είτε νικήσει είτε χάσει… Και ας μας εξηγήσει κάποιος τέλος πάντων για ποιο λόγο ακυρώσαμε τελείως το μόνο… υπερόπλο που είχαμε και αυτό είναι ο Μιραλάς «σέντερ φορ»;

Γιατί συνεχίζει να επιμένει να σπαταλάει τον Βέλγο στα άκρα; Γιατί σε αυτό το ματς να παίζει (βασικός παρακαλώ) ο παροπλισμένος Ρόμενταλ; Και τέλος πάντων γιατί πρέπει να αντιμετωπίζουμε ένα ματς που μοιάζει με μάχη με ύφος μπλαζέ και… υπεράνω; Ιδού το αποτέλεσμα. Ένα τρόπαιο χαμένο σε μια διπλή αναμέτρηση που θα μπορούσε να μας δώσει πρόκριση από το πρώτο ματς!

ΥΓ.: Ο Σισέ σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα είχε ήδη τιμωρηθεί. Και δεν μας είπε ο Γάλλος αν την ίδια… ενόχληση στα μετόπισθεν την ένιωθαν και οι αντίπαλοί του όταν εκείνος εκτελούσε πέναλτι που προήλθαν από ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ των διαιτητών!

Πηγή: Gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags