Facebook Pixel Ούτε που ξέρει ο Κωστένογλου για Σεγούντο!
| 2012-01-05 19:55:00

Ούτε που ξέρει ο Κωστένογλου για Σεγούντο!

Ούτε που ξέρει ο Κωστένογλου για Σεγούντο!

Όπως... γουστάρει κινείται απ' ότι φαίνεται ο Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος παρ' ότι είχε συζητήσει με τον Κωστένογλου για τα μεταγραφικά θέματα, φέρνει στην ΑΕΚ για δοκιμή τον Χούλιο Σεγούντο, ενός παίκτη την ύπαρξη του οποίου την πληροφορήθηκε ο προπονητής της Ένωσης από τα δημοσιεύματα του Τύπου!

Όπως γράφτηκε την Πέμπτη στις εφημερίδες, την άλλη εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμαστεί στα Σπάτα ο Παναμέζος Χούλιο Σεγούντο. Στα δημοσιεύματα γράφτηκε μάλιστα ότι «ο Νίκος Κωστένογλου δεν είναι αδιάφορος για την περίπτωση του Σεγκούντο, καθώς είναι πάγια άποψή του πως η Ενωση πρέπει να δουλέψει και να αναδείξει νέα παιδιά». Ωστόσο, όπως διαρρέεται, ο προπονητής της Ένωσης, δεν είχε καμία ενημέρωση από τον Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος είναι και αυτός που κινεί το θέμα, παρότι πρόσφατα οι δύο άνδρες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και συμφώνησαν πως προτεραιότητα αποτελεί η αποπληρωμή (ή έστω τακτοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των οφειλομένων) των παικτών και όχι κάποια μεταγραφή.

Συν τοις άλλοις, ο Κωστέ είχε ξεκαθαρίσει πως αν πρόκειται να δαπανηθούν κάποια χρήματα (έστω για συμβόλαιο), αυτά να δοθούν σε έναν επιθετικό.

Μήπως ο Ισλανδός κάνει του κεφαλιού του...;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags