Facebook Pixel Να τι ντόπαρε τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 18:30:00

Να τι ντόπαρε τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό!

Να τι ντόπαρε τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό!

Ο Τσιρίλο δήλωσε σήμερα ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ φτιάχτηκαν από τις αλαζονικές δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες. Ο σκύλος αποκαλύπτει και κάτι ακόμα...

Ξέρετε ποια ήταν η πιο δυνατή ντόπα για τους παίκτες του Δικεφάλου έτσι ώστε να τρώνε σίδερα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;
 
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ βρέθηκε ένα πρωτοσέλιδο αθηναϊκής εφημερίδας κι άρχισε να περιφέρεται από χέρι σε χέρι. Και συγκεκριμένα του Γαύρου. Οι παίκτες ενημερώθηκαν για όσα έγραφε χθες η εφημερίδα και γυάλισε το μάτι τους. Τα πήραν στο κρανίο, με λίγα λόγια. Έγινε, μάλιστα, και μετάφραση στους ξένους ποδοσφαιριστές, για να καταλάβουν τα πάντα που αναφέρονταν στην πρώτη σελίδα.
 
Είναι από τα συνηθισμένα τρικ που γίνονται συχνά πυκνά σε ομάδες τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού. Και, μάλιστα, από τα τρικ που πιάνουν, αφού οι ποδοσφαιριστές φτιάχνονται από κάτι τέτοια.
 
Έπαιξε, λοιπόν, σημαντικό ρόλο και αυτό στο να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ τόσο φανατισμένος στον αγώνα, ενώ από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού λιγοψύχησαν κι έχαναν όλες τις μάχες μια προς μια, νομίζοντας ότι θα κάνουν υγιεινό περίπατο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags