04/02/11 - 01:04

Κατάλληλος όχι μόνο για σκόρερ, αλλά και για πρόεδρος!

Δεν είναι μόνο αγωνιστική η διαφορά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού φέτος. Οι Πειραιώτες στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς έχουν ακόμα ένα ...αβαντάζ έναντι των «πράσινων».

Κατάλληλος όχι μόνο για σκόρερ, αλλά και για πρόεδρος!
42.066views 0shares

Κι αυτό φάνηκε περίτρανα μετά το ματς του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Όπου στο «τριφύλλι» είχαν πολλά παράπονα με τη διαιτησία του Μάνταλου, αλλά δεν είχαν κι έναν άνθρωπο να βγει να τα εκφράσει με τον τρόπο που πρέπει. Ούτε μια ανακοίνωση δεν βγήκε, ρε αδερφέ, που να εκφράζει τις όποιες ενστάσεις της ΠΑΕ για τη διαιτησία του αγώνα.

Μέχρι και η «Ένωση», στα πρώτα παράπονα που ακούστηκαν από πλευράς Παναθηναϊκού (βλ. Γόντικας), απάντησε άμεσα και με επίσημο τρόπο κάνοντας λόγο για «αστειότητες». Φυσικά και δεν υπήρξε ανταπάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Αυτός που αναγκάστηκε, λοιπόν, να βγει μπροστά και να εκφράσει τη θέση της ομάδας εκείνη την ώρα, δεν ήταν άλλος από τον Τζιμπρίλ Σισέ! Ο Γάλλος άσος ήταν αυτός που πήγε από μόνος του στη συνέντευξη Τύπου και είπε μέσα σε άλλα και τη φράση που προκάλεσε αίσθηση («ένιωσα ότι με πήδηξαν»). Μήπως, λοιπόν, στον Παναθηναϊκό πρέπει να σκεφτούν να βάλουν τον Σισέ και ...πρόεδρο, από τη στιγμή που κανείς άλλος δεν παίρνει την πρωτοβουλία να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του συλλόγου;

Την ίδια ώρα, βεβαίως, στον Ολυμπιακό τον ρόλο αυτόν τον παίζει ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης, Βαγγέλης Μαρινάκης. Το αφεντικό του συλλόγου δεν είναι μόνο ότι ακολουθεί την ομάδα παντού, αλλά όποτε ο ίδιος κρίνει, βγαίνει μπροστά, μιλάει και δημιουργεί εντυπώσεις, όχι χωρίς αποτελέσματα όπως λένε εχθροί και φίλοι.

Μην πάτε μακριά. Πριν λίγες ώρες βγήκε η ...τιμωρία του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις δηλώσεις περί διαιτησίας μετά τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρινάκης καλείται να ανακαλέσει, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ τιμωρείται και με την ποινή της… επίπληξης. Του έκαναν τα μούτρα κρέας, ενώ αυτός τη δουλειά του την είχε ήδη κάνει...

Στον Παναθηναϊκό το ρόλο του εκπροσώπου της ομάδας τον ανέλαβε αναγκαστικά ένας παίκτης της ομάδας και όχι κάποιος παράγοντας, ως όφειλε.

Το θέλετε κι αλλιώς; Ο Σισέ πιθανότατα θα τιμωρηθεί γι’ αυτά που είπε και θα ζημιώσει την ομάδα του με την πιθανή απουσία του. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, φυσικά. Τι μπορούν να του κάνουν του Μαρινάκη και πόσο μπορεί αυτό να ζημιώσει την ομάδα; Το πολύ πολύ να μην τον αφήνουν να βλέπει τα παιχνίδια από τις εξέδρες...

Σχετικά links: Ανακαλέστε κ.Μαρινάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είπε απλά "με πήδηξαν" (ΒΙΝΤΕΟ)
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ