Facebook Pixel Έχει πρόβλημα υγείας ο Ταγκόε;
| 2010-12-22 18:20:00

Έχει πρόβλημα υγείας ο Ταγκόε;

Έχει πρόβλημα υγείας ο Ταγκόε;

Κόλαση, εξαιτίας πιθανού προβλήματος στην καρδιά, είχε γίνει πέρυσι η ζωή του Πρινς Ταγκόε στη Γερμανία. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, τα οποία ήδη έχουμε αναφέρει, τον παίκτη της Χοφενχάιμ τον θέλει ο Παναθηναϊκός...

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η αλήθεια είναι ότι ο Ταγκόε δεν είναι κακός παίκτης. Εχει πολύ καλή σχέση με το γκολ, αλλά το ζήτημα είναι για ποια θέση τον θέλει ο Παναθηναϊκός, αν όντως τον θέλει. Για σέντερ φορ ή για την δεξιά πλευρά της επίθεσης. Στην Χόφενχαϊμ αποδίδει καλύτερα όταν (κι όποτε...) αγωνίζεται ως φουνταριστός. Και βάζει γκολ ακόμα και σε κάποια δεκάλεπτα όταν παίζει.

Με την Γκάνα στο Μουντιάλ έπαιξε αναγκαστικά στα άκρα, κυρίως δεξιά. Επειδή είναι ψηλός, δυνατός, αλλά και σχετικά βαρύς, δεν εντυπωσίασε σ΄ αυτή τη θέση, αν και βοήθησε την ομάδα του.

Όταν η Χόφενχαϊμ τον είχε αποκτήσει ελεύθερο το καλοκαίρι του 2009, ο Ταγκόε προερχόταν από εξαιρετική σεζόν Ettifaq της Σαουδικής Αραβίας, όπου είχε πετύχει ένα τσουβάλι γκολ. Στην προετοιμασία κάτι δεν πήγε καλά και οι άνθρωποι της Χόφενχαϊμ έκαναν εξετάσεις στις οποίες φάνηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά του. Η ομάδα αμέσως αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της.

Ο Ταγκόε, όμως, αμφισβήτησε τις ιατρικές εξετάσεις κι έκανε δικές του, στις οποίες δεν διαπιστωνόταν κάτι σχετικά με την λειτουργία της καρδιάς. Προσέφυγε στις ποδοσφαιρικές αρχές της Γερμανίας, απείλησε ότι θα το τραβήξει όσο γίνεται για να εκθέσει την Χόφενχαϊμ θεωρώντας ότι τον δυσφημεί, κι εν τέλει η γερμανική ομάδα υποχρεώθηκε ουσιαστικά να τον κρατήσει με μισή καρδιά. Και ψάχνει κάθε τρόπο για να τον ξεφορτωθεί.

Από τότε, λοιπόν, ο Ταγκόε έχει παίξει ελάχιστες φορές, ενώ η παρουσία του έγινε έντονη μόνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής. Του το κρατάνε μανιάτικο στην γερμανική ομάδα ή όντως πιστεύουν ότι υπάρχει πρόβλημα στην υγεία του; Ο παίκτης, πάντως, τα αμφισβητεί όλα αυτά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags