Facebook Pixel Πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια...
| 2012-01-14 21:26:00

Πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια...

Πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια...

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Ξάνθη που έληξε ισόπαλος 1-1.

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ: Χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις κλασσικές ευκαιρίες της Ξάνθης. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Έλληνας πορτιέρο κατέβασε τα ρολά στο σουτ του Πόι, τη στιγμή που το αποτέλεσμα ήταν στο 1-1. Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ, αφού έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Νίκος Κωστένογλου προτίμησε να τον κρατήσει στον αγώνα. Φάνηκε ότι δεν πατούσε καλά και παραλίγο η ΑΕΚ να το πληρώσει. Δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά άργησε να αντικατασταθεί.

ΚΟΝΤΟΕΣ: Καλό ματς για τον δεξιό μπακ της Ένωσης. Βοήθησε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο τον Κλωναρίδη που έπαιζε μπροστά του, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που έδινε στήριγμα σε Κάλα και Μανωλά.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Κανένα πρόβλημα για τον Έλληνα στόπερ. Μπορεί τα δημοσιεύματα να τον θέλουν στην Έβερτον, όμως εκείνος κάνει το καλύτερο που μπορεί για την ΑΕΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΚΑΛΑ: Θετικότατος ο Ισπανός. Έβγαινε πρώτος στη μπάλα, έκοβε, μάρκαρε και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Σωστές οι τοποθετήσεις του, ενώ έδειξε ότι κοιτάει μόνο την ΑΕΚ και καμία Σαραγόσα.

ΚΑΦΕΣ: Κακός ήταν ο Έλληνας χαφ. Δεν βοηθούσε στη γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού. Πολλά τα λάθη του, ωστόσο, πήρε το πέναλτι από το οποίο ισοφάρισε η ΑΕΚ.

ΓΕΩΡΓΕΑΣ: Ο καλύτερος της αναμέτρησης με την Ξάνθη. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του ο Νίκος Γεωργέας δείχνει να μην μασάει. Είτε παίζει στην άμυνα είτε στο κέντρο δεν έχει πρόβλημα. Από τα πόδια του περνούσαν όλα. Ήταν αυτός που φώναζε στους συμπαίκτες του να ανοιχτούν για να πάρουν μπάλα, ενώ ήταν ο συνδετικός κρίκος της άμυνας με την επίθεση.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Ψάχνω να βρω γιατί αντικαταστάθηκε. Ίσως να τραυματίστηκε. Ίσως να θέλησε ο Κωστένογλου να τον προφυλάξει για το ματς της Τούμπας. Θετικός για ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε, αφού δημιουργούσε μπελάδες.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ: Ο πολυτιμότερος του αγώνα. Ο Βραζιλιάνος είχε κέφια από νωρίς και το έδειξε. Αφού πέτυχε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα, στη συνέχεια ισοφάρισε από τα 11 βήματα. Ορεξάτος στο πρώτο 45λεπτο. Δυστυχώς δεν πήρε πάσες στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να χαθεί.

ΚΑΡΛΟΣ: Καλύτερος από άλλα παιχνίδια ο Ισπανός. Κινητικός, ζητούσε μπάλα, αλλά η τελική του πάσα δεν ήταν αυτή που θα περίμεναν όλοι. Πάλεψε και προσπάθησε για το καλύτερο.


ΜΠΕΛΕΚ: Αρνητικός σε όλο το ματς. Ενώ έδειχνε ότι προσπαθεί δεν είχε το τελείωμα. Ο Καμερουνέζος απογοήτευσε την εξέδρα, η οποία γκρίνιαξε αρκετές φορές.

ΑΛΛΑΓΕΣ


ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σίγουρα όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα του τα αναγνωρίζουμε. Ωστόσο, στον αγώνα με την Ξάνθη δεν τράβηξε καθόλου. Πέρασε στη θέση του Κλωναρίδη, αλλά το μόνο που έκανε εκτός το να παίζει με την πλάτη ήταν να σηκώνει τα χέρια του. Μπορούμε να του αναγνωρίσουμε ότι έπιασε και μία κεφαλιά, χωρίς αποτέλεσμα.


ΑΡΓΥΡΙΟΥ: Μπήκε στη θέση του Καράμπελα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

ΜΠΕΡΝΣ: Δεν μπορούμε να του κάνουμε κριτική, αφού πέρασε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags