Facebook Pixel «Να δείξουμε καρδιά και τη λέξη από α…»
| 2011-02-04 18:31:00

«Να δείξουμε καρδιά και τη λέξη από α…»

«Να δείξουμε καρδιά και τη λέξη από α…»

Ο Χρήστος Ταπούτος είπε τα πράγματα με το όνομά τους ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και τόνισε πως ο Άρης πρέπει να δείξει καρδιά, πάθος, ψυχή και α… α.

Ο 28χρονος φόργουορντ, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι τονίζοντας ότι σαν οπαδός της ομάδας που είναι, θέλει μόνο τη νίκη.

«Ξέρουμε ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε κακή θέση και η ψυχολογική κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. Έχουμε ένα παιχνίδι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Είτε κρίνει τίτλους, είτε οτιδήποτε. Είναι σημαντικό από πλευράς γοήτρου. Μετά τα άσχημα αποτελέσματα το βλέπουμε ως ευκαιρία να εξιλεωθούμε για τις στεναχώριες που έχουμε δώσει στον κόσμο Τα περισσότερα παιδιά ξέρουν τι σημαίνει το ματς αυτό. Και σε όσους δεν ξέρουν (σ.σ. Τόμας, Μπράουν) έχουμε φροντίσει να τους δώσουμε κάποιες πληροφορίες. Και ο κόσμος που τους βρίσκει στο δρόμο τους μιλάει για ο συγκεκριμένο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ταπούτος.

Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά το παιχνίδι, θα μιλήσουμε στην προπόνηση για το πώς θα παίξουμε. Όμως ξέρουμε όλοι ότι αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει ποιος θέλει να κερδίσει περισσότερο. Μετράει η ψυχή. Αν δείξουμε καρδιά και το άλλη λέξη που αρχίζει από α και τελειώνει σε α. τότε θα φύγουμε νικητές από την Πυλαία», είπε αρχικά και συνέχισε: «Να αφήσουμε έξω από το παρκέ τα όσα έχουν ακουστεί για την ομάδα. Να είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας και να δείξουμε θέληση και ψυχή. Έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα για να κερδίσουμε».

Για την «άδεια» Πυλαία:«Δεν ξέρω αν παίξει ρόλο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε και να κερδίσουμε. Δεν μας απασχολεί ποιος θα βρίσκεται στο παρκέ. Θέλουμε να μπούμε με σιγουριά και αποφασιστικότητα. Πρέπει να σκεφτόμαστε για ποια ομάδα και κόσμο αγωνιζόμαστε».

Τέλος, για την προσωπική του απόδοση: «Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ως φίλαθλος του Άρη προσπαθώ να δίνω την ψυχή μου. Τα πάντα. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags