Facebook Pixel «Μούφα πέναλτι Σισέ, καπνογόνο Ντιόπ και δοκάρια»
| 2011-02-04 18:43:00

«Μούφα πέναλτι Σισέ, καπνογόνο Ντιόπ και δοκάρια»

«Μούφα πέναλτι Σισέ, καπνογόνο Ντιόπ και δοκάρια»

«Εμείς τα κάνουμε όλα καλά. Οι άλλοι και η διαιτησία φταίνε για τις ήττες στα ντέρμπι και το χαμένο Κύπελλο». Αυτή είναι η άποψη του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, για τις ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά και για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, αναφορικά με το ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα στα μέχρι στιγμής ντέρμπι που έχουν δώσει.

Παρουσιάζει πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον η άποψη που έχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης για το συγκεκριμένο θέμα, με τον ισχυρό άνδρα των πειραιωτών να μιλά με τους άμεσους συνεργάτες του λίγο πριν την επιστροφή της ομάδας του λιμανιού από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Μαρινάκης λοιπόν θεωρεί ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-1, ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε η διαιτησία του Κάκου, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Πειραιά να θεωρεί πως το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής από τη σέντρα δεν υπήρχε.

Επίσης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτιμά πως ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος με το χαμένο πέναλτι και ότι δέχθηκε γκολ στο 90' λόγω του καπνογόνου που υπήρχε στην περιοχή του Πάρντο.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε λόγο για την ατυχία που είχε η ομάδα του στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τα τέσσερα δοκάρια, ενώ σε ότι αφορά τη ρεβάνς στην Τούμπα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τις λανθασμένες υποδείξεις του βοηθούν Τρύφωνα, που έκοψε τρεις φορές με οφσάιντ (κακώς) παίκτες του Ολυμπιακού.

Πηγή: Sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags