Facebook Pixel Ποια εποχή είπατε πως τραυματίστηκε; (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-04 19:50:00

Ποια εποχή είπατε πως τραυματίστηκε; (BINTEO)

Ποια εποχή είπατε πως τραυματίστηκε; (BINTEO)

Δεν λέμε, καλή σκέψη το επικοινωνιακό τρικ του Παναθηναϊκού με τον τραυματισμό του Καρνέζη "7 λεπτά πριν τελειώσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ", αλλά ο σκύλος δεν μασάει από τέτοια...

Να τον δικαιολογήσουν για τη φάβα που έκανε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων προσπαθούν, "ανακαλύπτοντας" έναν τραυματισμό που ποτέ δεν υπήρξε. Ή, τουλάχιστον, δεν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ και σίγουρα όχι στο 90ό λεπτό του.

Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είχε θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού και εκτελούσε όλα τα ελεύθερα (πέντε τον αριθμό!) με το ...λαβωμένο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων; Το τελευταίο, μάλιστα, το έκανε στο 98΄ και η μπάλα έφτασε στη σέντρα, πριν η ΑΕΚ κερδίσει το "μοιραίο" φάουλ.

Αν τραυματίστηκε 7 ώρες μετά το ματς δεν το ξέρουμε, πάντως 7 λεπτά πριν τη λήξη μάλλον αποκλείεται. Ενδιαφέρον έχει, επίσης, και η ενημέρωση για τον τραυματισμό του παίκτη, καθώς τα πρώτα ρεπορτάζ μιλούσαν για θλάση στον δικέφαλο(!), πριν η ανακοίνωση της ΠΑΕ ενημερώσει για θλάση στον τετρακέφαλο!

Δείτε και το σχετικό βίντεο των καθυστερήσεων και θα το διαπιστώσετε με τα μάτια σας πως ο Καρνέζης την έκανε υγιής την γκέλα της χρονιάς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags