Facebook Pixel «Και ποιος είναι ο Ολυμπιακός;»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-04 19:53:00

«Και ποιος είναι ο Ολυμπιακός;»

«Και ποιος είναι ο Ολυμπιακός;»

Την δική τους άποψη για τα μέτρα που ελήφθησαν για τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός εξέφρασαν ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας Στάθης Κωνσταντινίδης και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος.
 

Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» οι δύο βουλευτές τόνισαν πως δεν πρέπει να βλέπουμε τη δικαιοσύνη με χρώματα, ενώ σημείωσαν πως κανένας βουλευτής δεν πρέπει να υπακούει στις οδηγίες των παραγόντων.

Συγκεκριμένα ο Στάθης Κωνσταντινίδης τόνισε: «Είναι ένα θέμα που πρέπει να ασχοληθούμε. Γιατί τόσο μεγάλη κινητοποίηση για ένα παιχνίδι που δεν είχε κόσμο; Σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτήματα η τόση μεγάλη κινητοποίηση. Προκαλεί ερωτήματα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά και σε όλο τον κόσμο της Βόρειας Ελλάδας. Εκτός των άλλων το κόστος είναι υπέρογκο για να γίνουν αυτά και πάλι μιλάμε για ένα αγώνα που ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Το θέμα πάντως δεν είναι οπαδικό. Πάντως γνωρίζω ότι οι απαντήσεις τους δεν θα είναι πειστικές».

Με την σειρά του ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε: «Κάποιοι αντιλαμβάνονται την ισονομία στο κόκκινο, πράσινο και κίτρινο. Οι αδικίες πρέπει να σταματήσουν. Λένε ότι το έκαναν αυτό για να προκριθεί ο Ολυμπιακός. Και ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Όταν γίνονται επεισόδια στην Αθήνα και πετάνε φωτοβολίδες στον Παπαλουκά εκεί δεν τιμωρείται κανείς. Αλλά τι περιμένεις όταν βρίζουν την Μακεδονία και δεν σταματάνε τον αγώνα. Εγώ εκνευρίζομαι όταν συνάδελφοι χαριεντίζονται με τον Μαρινάκη ή τον Πατέρα και όταν γίνονται βουλευτές υπακούν σε παραινέσεις και συμβουλές.

Δεν γίνεται να προκαλεί ο κ. Μαρινάκης με το κόκκινο μπουφάν σε ένα άδειο γήπεδο. Δεν είναι οπαδός, αλλά πρόεδρος μια ιστορικής ομάδας. Ο Ζαγοράκης θα μπορούσε να κάνει βόλτες στο χόρτο του γηπέδου Καραϊσκάκη. Αυτά που είδα με εξόργισαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags