Facebook Pixel «Τι θα γίνει αν σκοτωθεί κανείς;»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-04 20:22:00

«Τι θα γίνει αν σκοτωθεί κανείς;»

«Τι θα γίνει αν σκοτωθεί κανείς;»

Ο Ραούλ Μπράβο μέσα από το blog του σχολιάζει όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου στα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και σημειώνει πως πλέον ξεχνάνε το Κύπελλο και στρέφονται στο πρωτάθλημα και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Γειά σας φίλοι μου,

από την τελευταία επικοινωνία μας μεσολάβησαν δυο αγώνες. Θα ξεκινήσω με τη νίκη μας στο Βόλο. Είχα πει και πριν τον αγώνα ότι για μας ήταν ματς της χρονιάς και έτσι έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Παίξαμε με μια πολύ αξιόλογη ομάδα η οποία, ειδικά από τη μέση και μπροστά μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Βάλαμε ένα γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο, όμως το σημαντικότερο είναι ότι δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουν φάσεις στην εστία μας.

Ήταν ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου αυτή η νίκη. Απομένουν πλέον δέκα αγώνες εκ των οποίων οι έξι είναι στο σπίτι μας. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στην επίτευξη του στόχου μας όμως δεν πρέπει να εφησυχάσουμε σε κανένα σημείο. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να ξεχάσουμε ότι είμαστε στο +7 από τον δεύτερο.

Το ματς κλειδί για να στεφθούμε πρωταθλητές είναι το κλάσικο στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό. Αν τους κερδίσουμε θα είναι διπλό το όφελος για εμάς γιατί εμείς θα προσθέσουμε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας και ταυτόχρονα ο αντίπαλός μας δεν θα πάρει τίποτα.

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αυτό που έχω να επισημάνω είναι ότι δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Έπρεπε να είχαμε καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς. Ένας αγώνας που ήταν για 3-0 ή ακόμα και 4-0 υπέρ μας, έληξε 1-1. Στη ρεβάνς δεν ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε και χάσαμε την πρόκριση.

Για τα όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου και το όλο κλίμα που είχε δημιουργηθεί πριν τη σέντρα του αγώνα της Τούμπας, δεν μπορώ να πω ότι μας επηρέασαν αγωνιστικά. Από την άλλη όμως δεν γίνεται να μην αναφερθώ στα αντικείμενα που πετάχτηκαν από την εξέδρα σε ένα υποτίθεται κεκλεισμένων των θυρών αγώνα. Γυαλιά και άλλα αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν μόνιμο πρόβλημα στην υγεία των παικτών. Ο Κέβιν ήταν τυχερός που δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Οι αρμόδιοι πρέπει να λάβουν πιο δραστικά μέτρα. Είναι ένα έργο το οποίο έχουμε δει και ζήσει αρκετές φορές αλλά τίποτα δεν βελτιώνεται. Τι θα γίνει αν σκοτωθεί κανείς;

Τώρα μας περιμένει η αναμέτρηση με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας εκτός από τη νίκη. Οφείλουμε να ξεχάσουμε γρήγορα την ήττα από τον ΠΑΟΚ και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Ξέρω ότι ο κόσμος θα έρθει να μας υποστηρίξει όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι που του δίνεται η ευκαιρία, είτε εντός έδρας είτε εκτός. Είναι πάντα δίπλα μας και παρά την πίκρα τους θα έρθουν ξανά να μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που ήταν από την αρχή ο μεγάλος μας φετινός στόχος. Πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα κερδίσουμε.

Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας,

τα λέμε την επόμενη εβδομάδα,

Ραούλ

Πηγή: Gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags