Facebook Pixel «Εκτός ελληνικής πραγματικότητας…»
| 2011-02-04 21:48:00

«Εκτός ελληνικής πραγματικότητας…»

«Εκτός ελληνικής πραγματικότητας…»

Καλά λόγια είπε για τον Ζεσουάλδο ο Λάζαρος, αλλά όλο και κάτι του ξέφυγε. «Δυσκολεύεται στην ελληνική πραγματικότητα», «να έχουμε καλή συνεργασία όσο διαρκέσει». Ξέρεις κάτι;

Ο Χριστοδουλόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Nova, «Superleague Preview» αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις πιθανότητες που έχει το «τριφύλλι» να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά και στην κριτική που δέχεται η ομάδα από τον Τύπο.

Παράλληλα, ο άσος των «πράσινων» αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο τόνισε πως υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής στην ελληνική πραγματικότητα, ενώ έκλεισε την συγκεκριμένη ερώτηση λέγοντας πως θα έχουν καλή συνεργασία, όσο αυτή διαρκέσει. Ίσως ο Λάζαρος να ξέρει κάτι παραπάνω για την παραμονή του Πορτογάλου στον πάγκο…

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χριστοδουλόπουλου στη NOVA:

Για την υπερπροσπάθεια κόντρα στην ΑΕΚ: "Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα προσωπικά για μένα. Από τη μία νοιώθεις πίκρα που δεν κατάφερες να συνεχίσεις στη διοργάνωση, στην οποία ήμασταν και τροπαιούχοι την προηγούμενη σεζόν, ώστε να κρατήσουμε τον τίτλο που είχαμε από την άλλη όμως εγώ θα έλεγα ότι τα 3 χρόνια που είμαι εδώ πέρα νομίζω ότι ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, όχι τα 2 τα 2.5 μάλλον χρόνια που είμαι εδώ ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι. Αυτό μας αφήνει μία πολύ καλή γεύση, το θέμα όμως είναι να συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα να έχουμε αυτή την εμφάνιση σαν οδηγό  για να διεκδικήσουμε στο πρωτάθλημα και αυτό που μας ανήκει και μέχρι τέλους τον τίτλο".

Για το αν ήταν μεγάλη ευκαιρία για έναν τίτλο: "Σίγουρα είχαμε μιλήσει μεταξύ μας και ξέραμε ότι είναι μία ευκαιρία να διεκδικήσεις έναν τίτλο. Θα είχαμε έναν αντίπαλο πάλι τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα ήταν ανοιχτά τα δύο τα παιχνίδια, μπορούσαμε να πάμε στον τελικό, να κερδίσουμε ακόμα έναν τίτλο. Ξέραμε ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία, ίσως γι' αυτό παρουσιαστήκαμε τόσο δυνατοί και τόσοι συγκεντρωμένοι στο στόχο. Βέβαια πάντα προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό αλλά άλλες φορές βγαίνει, άλλες δεν βγαίνει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα νομίζω ότι έχουμε δυνατότητες να το κάνουμε συνέχεια, μπορούμε και ελπίζω όλα να έρθουν όπως θέλουμε".

Για την κριτική που δέχεται φέτος ο Παναθηναϊκός: "Εκτός ότι δείξαμε το μέταλλο του πρωταθλητή, κάποιες φορές η ομάδα φέτος έχει υποστεί κριτική τρομερή άλλες φορές άδικα, άλλες φορές δίκαια, το θέμα είναι ότι δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, γι' αυτό όπως είπα και πριν θέλουμε να έχουμε σαν οδηγό αυτή την εμφάνιση για να πετύχουμε πολλά πράγματα με αυτή την απόδοση".

Μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα: "Για μένα τα 3 παιχνίδια που έρχονται είναι παιχνίδια κλειδιά. Αν σε αυτά τα παιχνίδια μαζέψουμε τους βαθμούς που πρέπει, μπορούμε και για μένα αυτοί είναι οι 9 βαθμοί, τότε νομίζω ότι όχι μόνο ξαναπαίρνει φωτιά το πρωτάθλημα, νομίζω ότι θα έχουμε το πάνω χέρι.  Για μένα τα σημεία κλειδιά και τα παιχνίδια κλειδιά είναι αυτά τα 3.Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι το παιχνίδι του Πανιωνίου που μείναμε 7 βαθμούς πίσω ήταν ένας μήνας. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε, μπορεί να ήταν ένα ντεφορμάρισμα της ομάδας, ίσως και εμείς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε αλλά ελπίζουμε ξανά το λέω με οδηγό τη χθεσινή εμφάνιση να τα αφήσουμε όλα πίσω και να διεκδικήσουμε αυτά που μπορούμε και αυτά που μας ανήκουν".

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:"Ο κόσμος μας στηρίζει πιστεύω. Θέλουμε λίγο παραπάνω βέβαια, γιατί και μας αγαπάνε και τους αγαπάμε και θέλουμε να πάμε την ομάδα εκεί που θέλουν να τη βλέπουν. Από κει και πέρα τους θέλουμε σίγουρα στο πλευρό μας, σε κάθε παιχνίδι, έρχονται δύσκολα παιχνίδια, αν είμαστε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε".    

Για τον προπονητή: "Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής αλλά δυσκολεύτηκε στο θέμα της ελληνικής πραγματικότητας. Το ξαναλέω, θέλω να είμαι ειλικρινής, όταν έρχεται ένας άνθρωπος με τόσες παραστάσεις από την Ευρώπη, με Τσάμποιονς Λίγκ , πρωταθλήματα στην Πόρτο και μπαίνουνε και σε κυνηγάνε στο γήπεδο ή βλέπει ότι ένα λεωφορείο το πηγαίνουνε στη μούντζα γυρνώντας από την Τρίπολη, κάπου τα χάνει κι αυτός. Ελπίζω όμως ότι από δω και πέρα όλα θα πάνε καλύτερα για όλους μας. Είναι πολύ καλός προπονητής. Εχθές το έδειξε και αυτός στήνοντας την ομάδα με τέτοιο τρόπο ώστε να να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και ελπίζω να έχουμε καλή συνεργασία όσο διαρκέσει".

Ενα μήνυμα στους οπαδούς: "Το μήνυμά μου είναι ότι θέλω να είναι σίγουροι ότι εμείς παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, τα βλέπουμε διαφορετικά  και θέλουμε να τα κερδίζουμε όλα. Και ότι θέλουμε να πάμε την ομάδα εκεί που θέλουν να τη βλέπουν αυτοί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και θα παλέψουμε γι' αυτό και θα τα δώσουμε όλα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags