Facebook Pixel Μια αδικία που έγινε άλλοθι "πολέμου"
| 2012-01-24 10:58:00

Μια αδικία που έγινε άλλοθι "πολέμου"

Μια αδικία που έγινε άλλοθι "πολέμου"

Ο Βασίλης Βέργης γράφει πώς έσπασαν τα κοντέρ με τα "θέλω" των ομάδων που ζητούσαν παραίτηση, αλλά ο Βασάρας τελείωσε ΟΤΑΝ σήκωσε το σπαθί ο Ολυμπιακός

Δεν έχω να γράψω πολλά για τον Βασάρα. Ουσιαστικά ο ίδιος «τελείωσε» τον εαυτό του στα μάτια της κοινής γνώμης όταν «επανέφερε» στους πίνακες τον Καλόπουλο. Με εκείνη την απαράδεκτη απόφαση ναρκοθέτησε οτιδήποτε προσπάθησε να δημιουργήσει από το περασμένο καλοκαίρι και απογείωσε τη δυσπιστία των πάντων.

Ο Ολυμπιακός, που τον είχε στηρίξει για τη θέση του Νο 1 της διαιτησίας, τον αμφισβητούσε πλέον ανοιχτά. Τελευταία «έβραζε» ζητώντας την καρατόμησή του. Ο Παναθηναϊκός ήταν πυρ και μανία με τον Θεσσαλονικιό έπειτα από εκείνο το σεμινάριο στο Λιτόχωρο που «στοχοποίησε» τον Λέτο. Ο ΠΑΟΚ έκραζε.

Η ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση του Αδαμίδη είπε μέσα στα μούτρα του Βασάρα ουσιαστικά ότι ήθελε να «καθορίσει» το αποτέλεσμα στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου. Ο ένας μετά τον άλλον οι μικρομεσαίοι ζητούσαν την παραίτησή του. Ομως ο Βασάρας παρέμενε ακλόνητος, αν και απόλυτα φθαρμένος.

Μέχρι που ήρθε ο Κωνσταντινέας. Οπως λέμε «ήρθαν οι μέλισσες». Ο Ολυμπιακός σήκωσε πλέον για τα καλά το... λάβαρο της επανάστασης και ο Σοφοκλής Πιλάβιος τελείωσε τον Βασάρα. Ουδεμία παραίτηση υπήρξε. Σφουγγαρίστηκε ο Κύρος.

Το θέμα δεν είναι αν μας κουνάει μαντίλι ο Βασάρας. Αλλά ΠΟΤΕ τον.. χαιρέτησαν. Εσπασαν τα κοντέρ με τα «θέλω» των ομάδων που ζητούσαν παραίτηση, αλλά ο Βασάρας τελείωσε ΟΤΑΝ σήκωσε το σπαθί ο Ολυμπιακός. Λίγη ώρα μετά την πριονοκορδέλα, βγήκε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών και η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο οποίος μιλάει «για μέτωπο εναντίον του Ολυμπιακού». Και ουσιαστικά προαναγγέλλει ότι από εδώ και μπρος θα γίνει του... Σάββα!

Οσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να «μεταφράσω» ποιο είναι το περιβόητο... μέτωπο που «χτυπάει» τον Ολυμπιακό. Ο Βασάρας είναι... μέτωπο με τον Πιλάβιο που τον έφαγε; Και μαζί τους ο Γερουλάνος επειδή κατέβασε νομοσχέδιο για να μπορούν να αγοράζουν ελληνικές ΠΑΕ και πολίτες εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης; Ας βγάλουν ανακοίνωση και οι Αγγλοι τότε, αν η Σίτι των Αράβων πάρει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ή αν το καταφέρει η... Τσέλσι του Ρώσου Αμπράμοβιτς.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Ολυμπιακός, όπως και ο Παναθηναϊκός, αγκομαχάει από την αρχή του 2012. Ο Κωνσταντινέας -και η κραυγαλέα απόφασή του να μη δώσει καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού- είναι η πραγματικότητα μιας αδικίας. Ταυτόχρονα όμως και η ΕΥΚΑΙΡΙΑ των «ερυθρόλευκων» ως κορυφαίο άλλοθι «πολέμου». Ποιος θα ασχοληθεί τώρα με τον... Βλαχοδήμο που χόρεψε την άμυνα του Ολυμπιακού ή με τους επιθετικούς που δεν μπορούσαν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα; Ποιος θα σπεύσει να δει στον καθρέφτη τα προβλήματα;

Η απάντηση στο «μέτωπο» ήταν ακαριαία: Ο «εγκληματίας» Βασάρας καθαρίστηκε, ο Κωνσταντινέας το ίδιο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε ότι «ξέρω τι χρειάζεται και θα το πράξω άμεσα». Για να δούμε τι θα δούμε...

ΥΓ.: Παρεμπιπτόντως: το απόσπασμα της ανακοίνωσης Μαρινάκη «ούτε θα καταστώ ποτέ ''ανενεργός'' και ''αμέτοχος'' σε οποιαδήποτε μεγάλη δυσκολία ή πρόβλημα» είναι απόλυτα ΔΙΚΑΙΟ και ΣΩΣΤΟ χαστούκι του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού στους «εξαφανισθέντες» κ. Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλο, Πατέρα, Γιαννακόπουλο, Νοτιά και Παππά...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags