Facebook Pixel Ακόμη βολοδέρνει...
| 2012-01-24 13:35:00

Ακόμη βολοδέρνει...

Ακόμη βολοδέρνει...

Εν αναμονή της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου βρίσκονται στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού για σήμερα έχει οριστεί η εκδίκαση της προσφυγής κατά της ΕΠΟ. Ωστόσο, μπορεί να έχουμε αναβολή και νέα παράταση...
 

Οι Βολιώτες είχαν καταθέσει προσφυγή κατά της ΕΠΟ για την παραβίαση του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.

Ο λόγος ήταν η μη τήρηση από πλευράς ομοσπονδίας, της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων στις 10 Αυγούστου, για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ με αφαίρεση 10 βαθμών.

Επιπλέον στην πρόσφυγή της θεσσαλικής ΠΑΕ αναφέρεται ότι παρά το γεγονός πως η απόφαση της Επιτροπής Εφέσων ήταν τελεσίδικη, η ΕΠΟ συντάχθηκε με εκείνη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ).

Βέβαια αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, τη στιγμή που οι "ερθρόλευκοι" περιμένουν και την απόφαση του CAS για την προσφυγή κατά της UEFA, μετά την κίνησή της να τον αποκλείσει απ' τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή πάντως θα βγει όπως όλα δείχνουν μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

Να προσθέσουμε ότι στην υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού Βόλου για την περίπτωση του CAS δίνεται το παράδειγμα της τουρκικής Τραμζονσπόρ, η οποία παρά το γογός ότι κατηγορείται επίσης για "στημένα" και ο πρόεδρός της έχει ήδη προφυλακιστεί, συμμετείχε κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags