Facebook Pixel Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι η ΑΕΚ!
| 2012-01-30 00:21:00

Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι η ΑΕΚ!

Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι η ΑΕΚ!

Η εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ μας έδειξε ότι δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Τα δύο δοκάρια ήταν οι καλύτερες ευκαιρίες για την Ένωση, αλλά από κει και πέρα το... χάος. Διαβάστε την κριτική στους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου.
 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ: Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ φέρει μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ από τον Αθανασιάδη, αφού είχε βγει κοντά στο σημείο του πέναλτι με αποτέλεσμα ο παίκτης του ΠΑΟΚ να τον κρεμάσει. Δέχτηκε δύο γκολ και έπιασε άλλο ένα σίγουρο.

ΑΡΓΥΡΙΟΥ: Πολύ κακό παιχνίδι από τον δεξιό μπακ. Είχε πολλά προβλήματα με τον Αθανασιάδη, αφού δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι.

ΛΑΓΟΣ: Κολλούσε το μυαλό του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Αργούσε στις μεταβιβάσεις του με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει την εξέδρα και να τον αποδοκιμάσουν οι φίλοι της Ένωσης. Δεν ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΔΕΛΛΑΣ: Πήρε φανέλα βασικού μετά από πολύ καιρό. Όταν δέχεται η ομάδα σου δύο γκολ σε τρεις σοβαρές επιθέσεις των φιλοξενούμενων τότε έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Σε πολύ κακή βραδιά και ο Έλληνας στόπερ. Τακουνιά που δεν χρειαζόντουσαν. Τάκλιν που έβρισκαν αέρα και αρκετές γκάφες. Βεβιασμένες πάσες, χωρίς καθαρό μυαλό.

ΓΕΩΡΓΕΑΣ: Φωνάζαμε να μην τον... κάψουμε και τελικά τον... κάψαμε. Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Μέτριο παιχνίδι από τον Καλαματιανό.

ΚΑΦΕΣ: Με λύσεις Καφέ δεν μπορείς να κοιτάς το μέλλον με αισιοδοξία. Έχασε αρκετές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, αφού ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Το μόνο θετικό η κεφαλιά του στο 3', αλλά και αυτή σταμάτησε στο δοκάρι.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Τίποτα το ουσιαστικό. Ούτε μια σοβαρή επίθεση. Ούτε μια σοβαρή πρωτοβουλία. Σωστά αντικαταστάθηκε.

ΚΑΡΛΟΣ: Ο Ισπανός μέσος "πνίγηκε" από τα χαφ και τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Ήταν καλά μαρκαρισμένος και δεν είχε πολλούς χώρους για να κινηθεί.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ: Αν και μπήκε δυνατά και με ορέξεις στη συνέχεια χάθηκε. Προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους χωρίς αποτέλεσμα.

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε ένα δοκάρι. Δεν του δόθηκε ένα πέναλτι, αλλά προσπάθησε. Ίσως ο μόνος που προσπάθησε ουσιαστικά. Τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Γιατί από το 50' και μετά χάθηκε και αυτός όπως και η ΑΕΚ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΙΑΛΜΑΣ: Πέρασε στις αρχές του δευτέρου 45λεπτου για να βοηθήσει επιθετικά την ΑΕΚ. Δεν τα κατάφερε. Παρασύρθηκε και από τους συμπαίκτες του που δεν τον βοήθησαν.

ΓΚΕΡΕΙΡΟ: Ο Νίκος Κωστένογλου προσπάθησε περνώντας τον Βραζιλιάνο να κάνει πιο κινητική την Ένωση. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, αλλά για περίπου 10 λεπτά. Μετά ξεφούσκωσε.

ΒΑΡΓΚΑΣ: Ερωτηματικό προκαλεί γιατί δεν ξεκίνησε ο Κολομβιανός από την αρχή. Μπήκε στη θέση του Γεωργέα που τραυματίστηκε, αλλά δεν φάνηκε καθόλου.

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags