Facebook Pixel «Δεν θα μείνει πολύ στον ΠΑΟ ο Φερέιρα»
| 2011-02-05 22:00:00

«Δεν θα μείνει πολύ στον ΠΑΟ ο Φερέιρα»

«Δεν θα μείνει πολύ στον ΠΑΟ ο Φερέιρα»

Ο Βέλιμιρ Ζάετς εξέφρασε την άποψή του, πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν είναι ο προπονητής που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και τόνισε πως δεν θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ομάδα.

Παράλληλα, ανέφερε πως το «τριφύλλι» πρέπει να διδαχτεί από τα λάθη της τελευταίας τριετίας και επιβάλλεται να βρει σταθερή διοίκηση, ώστε να προχωρήσει στο μέλλον.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Βήμα της Κυριακής".

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ:"Ήταν απίστευτο το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Ήταν μεγάλη ατυχία και για την ομάδα και για τον Καρνέζη, γιατί και στο πρώτο γκολ θα μπορούσε να αποκρούσει. Δεν πρέπει όμως να κρεμάσουμε κανέναν για τα λάθη που γίνονται στο ποδόσφαιρο".

Για το πρωτάθλημα: "Το μοναδικό που μένει για τον Παναθηναϊκό πλέον είναι το πρωτάθλημα, στο οποίο πρέπει να γίνει μία προσπάθεια, η οποία θα μυρίζει λίγο από την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, σε επίπεδο απόδοσης και θέλησης. Δεν θα είναι όμως εύκολο, διότι ακολουθεί μία σειρά από ντέρμπι με με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ο οποίος φέτος είναι καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια. Δεν εντυπωσιάζει, αλλά είναι δύσκολο να τον κερδίσεις".

Για τη φετινή σεζόν:"Δεν νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει κάτι, διότι είδαμε τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Δεν βγήκε τίποτα καινούργιο. Νομίζω ότι το μάθημα είναι ένα: διοικητικά πρέπει να υπάρχει σταθερότητα. Δεν υπάρχει ομάδα η οποία να μπορεί να προχωρήσει χωρίς σταθερή διοίκηση".

Για την πολυμετοχικότητα: "Έλεγα από την αρχή ότι δεν βλέπω φως, γιατί δεν ήξεραν ποιος είναι τι και τι κάνει, ποιος είναι υπεύθυνος και ποιος κάνει δουλειές. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να πετύχει κάτω από αυτές τις συνθήκες".

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα:"Διαπιστώνω το τελευταίο διάστημα ότι υπάρχει βελτίωση σε κάποιους τομείς της ομάδας, γεγονός που δείχνει ότι γίνεται δουλειά στις προπονήσεις. Δεν νομίζω όμως ότι είναι ο προπονητής που θα μείνει για αρκετό καιρό στον Παναθηναϊκό".

Για το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή και αν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό: "Ναι, γιατί δεν είμαστε Αγγλία που μπορεί ο προπονητής να κάνει τις μεταγραφές. Ούτε είμαστε τόσο πλούσιοι για να αγοράζουμε μόνο γνωστούς παίκτες. Θέλει ψάξιμο και καλό σκάουτινγκ, που δυστυχώς λείπει από τον Παναθηναϊκό εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης, βλέπω ότι δεν υπάρχουν τα αποτελέσματα που έπρεπε από την ακαδημία. Ίσως να γίνεται καλή δουλειά, αλλά δεν βλέπουμε τα αποτελέσματα. Η βάση του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι τα ελληνόπουλα".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του:"Πάντοτε ο Παναθηναϊκός έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και πάντοτε μία τέτοια δουλειά παρουσιάζει ενδιαφέρον".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags