Facebook Pixel «Ολυμπιακός όπως… Μπαρτσελόνα»
| 2011-02-05 22:35:00

«Ολυμπιακός όπως… Μπαρτσελόνα»

«Ολυμπιακός όπως… Μπαρτσελόνα»

Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε όλους τους τομείς εμφανίστηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος τόνισε πως πρέπει οι Ακαδημίες των «ερυθρολεύκων» να λειτουργούν όπως αυτές της Μπαρτσελόνα.
 

Μιλώντας στην εφημερίδα Stadio by Metro ο Ντάρκο τάθηκε στην εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο πρόεδρος και όλοι ξέρουν καλά πως είμαι εδώ για να βοηθάω τον Ολυμπιακό όπου μπορώ και οποτεδήποτε χρειαστεί. Σε όλα τα πράγματα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης».

Όσον αφορά τις ακαδημίες, επισήμανε ότι «στόχος μας είναι να βγάλουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα. Αυτό θα γίνει με τη σωστή εκπαίδευση των παιδιών που έχουμε αλλά και με την ανεύρεση νέων ταλέντων από την Ελλάδα. Είναι σημαντικό να δουλέψει το τμήμα σκάουτινγκ σωστά για να ανακαλύψουμε αυτά τα παιδιά».

Παράλληλα υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να έχει το ίδιο μοντέλο λειτουργίας με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags