Facebook Pixel Αν ο Ματέος είναι για Ρεάλ, ο Δέλλας είναι για μικτή κόσμου!
| 2011-02-05 22:40:00

Αν ο Ματέος είναι για Ρεάλ, ο Δέλλας είναι για μικτή κόσμου!

Αν ο Ματέος είναι για Ρεάλ, ο Δέλλας είναι για μικτή κόσμου!

Ρε παιδιά, αν ο Ματέος είναι, όπως λένε, το αγαπημένο παιδί του Μουρίνιο και σίγουρα θα παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως γράφουν οι εφημερίδες και κάνουν δηλώσεις από την ΑΕΚ, τότε ο… Δέλλας, σε ποια ομάδα θα πρέπει να αγωνίζεται σε λίγο; Στην μικτή κόσμου;

Μπορεί ο Ματέος να ήταν τρακαρισμένος απόψε, μπορεί να μην ξέρει ακόμα την ΑΕΚ καλά, αλλά δεν φάνηκε και κάποιο τρομερό κελεπούρι. Σαν αριστερό στόπερ, δηλαδή, δεν έχει ευθύνη για το πάρτι που έκανε δυο φορές ο Νέτο; Φυσικά κι έχει.

Ειδικά στο πρώτο γκολ ήταν άφαντος, ενώ στο δεύτερο άφησε τον Ντιόπ (τρομάρα του κι αυτουνού) να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ή μήπως πήρε τίποτα πρωτοβουλίες φοβερές και τρομερές ο Ισπανός της Ένωσης;

Εμείς δεν λέμε ότι δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής ο Ματέος. Χρειάζεται τον χρόνο του σαφώς. Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι να χρίζεται από τώρα βασικό στόπερ στην… Ρεάλ Μαδρίτης έχει απόσταση. Αν είναι καλά ο Δέλλας, τότε θα πρέπει κατ’ αρχήν ο Ματέος να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ!

Τουλάχιστον αυτό έδειξε η σημερινή του εμφάνιση. Δεν υπήρχε στα δυο γκολ του Άρη που μπήκαν στον τομέα ευθύνης του. Εκτός κι αν περίμεναν να τους σώσει στην ΑΕΚ ο... Νταντόμο. Είναι ιεροσυλία αυτός ο παίκτης να φοράει την φανέλα που είχε βάλει κάποτε ο Κασάπης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags