Facebook Pixel Τι πήγε κι έκανε πάλι ο Χιμένεθ;
| 2011-02-05 23:40:00

Τι πήγε κι έκανε πάλι ο Χιμένεθ;

Τι πήγε κι έκανε πάλι ο Χιμένεθ;

Ο σκύλος σας έχει δείξει πως δεν χαρίζεται σε κανέναν και δεν χαϊδεύει αυτιά. Σήμερα δεν μας άρεσαν τα «πειράματα» του Χιμένεθ στην ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη και εξηγούμαστε…

Ο Χιμένεθ είναι στο απυρόβολητο; Όταν κερδίζει η ΑΕΚ έστω κι από σπόντα, όπως πήρε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, γίνεται μάγος από τις εφημερίδες. Όταν, όμως, η ΑΕΚ τρώει στραπάτσα, ελάχιστοι τον κρίνουν για τις επιλογές του. Όλοι φταίνε, εκτός από τον Ισπανό!

 Τι ήταν αυτό που έκανε ο Χιμένεθ πάλι; Κάνεις την πρόκριση με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα σου έχει δυο, τρείς μέρες να ξεκουραστεί, το ηθικό των παικτών σου είναι ακμαίο και πας και αλλάζεις όλη σχεδόν την ενδεκάδα; Αυτό δεν ήταν ροτέισον, ήταν φτού κι απ’ την αρχή. Έξω όλοι, μέσα οι άλλοι!

Και ο μόνος που στάθηκε κάπως στο α’ μέρος ήταν ο Μπερνς που έδειξε καλά στοιχεία και κινητικότητα. Ο Μίτσελ υπήρχε στο γήπεδο; Τι νόμιζε; Ότι κάθε μέρα θα έχει αντίπαλο τερματοφύλακα τον Καρνέζη; Ο Ματέος υπήρχε όπως γράψαμε και πριν λίγο; Τον Ντάντομο ο Νέτο τον έκανε γιογιό. Ο Αργυρίου κουτούλαγε. Ο Γκερέιρο έπαιξε για 20 λεπτά καλά και μετά έσκασε.

Αντί, δηλαδή, να κρατήσει λίγο τον κορμό ο Χιμένεθ για να υπάρχει μια συνοχή στην ομάδα, πήγε κι έφερε τα πάνω – κάτω. Για πρώτη φορά παίξανε μαζί αυτοί οι έντεκα που έβαλε και δεν μπορούσαν να αλλάξουν δυο πάσες, ειδικά όταν ο Σκόκο παραμένει ντεφορμέ.  

Όσο για τον Μπάχα, που μπήκε αλλαγή, πρέπει πρώτα να κάνει λίγη δίαιτα για να παίξει σε επίπεδο superleague. Δεν το βλέπουνε αυτό στην ΑΕΚ σε δυο παιχνίδια; Είναι παχύ το παιδί. Αν τον βάλει κάποιος δίπλα στον Μπλάνκο, τότε ο Ζορό είναι ο μισός μπροστά στον Μπάχα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags